Τα νέα των μελών μας

Forum S.A: Νέα εποχή για την Xenia, την έκθεση-θεσμό του ξενοδοχειακού κλάδου

undefined

 

H FORUM ΑΕ, διοργανώτρια της έκθεσης – ορόσημο HORECA, υπογράφει και βάζει την σφραγίδα της στην νέα εποχή της ΧENIA, με τις αξίες, το επίπεδο, την αποτελεσματικότητα και τη μεγάλη προβολή που μόνο αυτή μπορεί να εγγυηθεί. 

Mια ιστορική έκθεση…

Από το 1969 που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο ιστορικό Ζάππειο, η έκθεση Xenia συνέβαλε καθοριστικά στην αναβάθμιση των ξενοδοχειακών υποδομών και των τουριστικών υπηρεσιών της Ελλάδας. Αναπτύχθηκε παράλληλα με τον ελληνικό Tουρισμό, πρωτοπορώντας συχνά με την διοργάνωση παράλληλων εκδηλώσεων και με την εφαρμογή καινοτόμων για την εποχή εκθεσιακών πρακτικών.

Όλα αυτό το διάστημα η έκθεση καταξιώθηκε ως το απαραίτητο ετήσιο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του Tουρισμού και των προμηθευτών τους. Η Xenia  -για περισσότερα από 40 χρόνια- αποτέλεσε το κορυφαίο εμπορικό φόρουμ της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας μας, συγκεντρώνοντας επιχειρηματίες και στελέχη από τα ξενοδοχεία, τα τουριστικά  καταλύματα και τον επισιτιστικό κλάδο. 

Νέος δυναμικός κύκλος ξεκινάει για την εξειδικευμένη έκθεση – θεσμό του ξενοδοχειακού κλάδου! Η επανεκκίνηση της Xenia έρχεται σε μια εποχή που ο ελληνικός τουρισμός αναπτύσσεται γοργά και μαζί οι ανάγκες του για αναβαθμισμένες υποδομές και υπηρεσίες. Οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις του πιο δραστήριου κλάδου της ελληνικής οικονομίας, αξίζουν την πιο ποιοτική πληροφόρηση, επαγγελματικά οργανωμένη στη λεπτομέρειά της. H FORUM ΑΕ απαντάει με ενθουσιασμό στην πρόκληση αυτή! Φιλοδοξία της εταιρείας είναι η Xenia να αποτελέσει την κλαδική έκθεση όλων των ξενοδόχων και το σημείο αναφοράς για την Τουριστική Βιομηχανία της χώρας μας. 

Ένας χώρος κύρους σε ημερομηνία κλειδί

Η νέα Xenia, μία premium και 100% στοχευμένη στον ξενοδοχειακό κλάδο έκθεση, θα φιλοξενηθεί στο ΜETROPOLITAN EXPO, το πιο λαμπρό και άρτιο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας. Η Xenia θα πραγματοποιηθεί σε στρατηγικά επιλεγμένες ημερομηνίες, 25-26-27 Νοεμβρίου 2017, που επιτρέπουν τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των εμπορικών επαφών όλων των εκθετών. 

Με την εγγύηση της Forum AE

Η FORUM ΑΕ, με 30 χρόνια ιστορία, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διοργάνωσης εκθέσεων στην Ελλάδα, έχοντας βάλει την υπογραφή της σε μερικές από τις πιο πετυχημένες εκθέσεις παγκόσμιας εμβέλειας, τις HORECA, ARTOZA και FOOD EXPO. Mε παρακαταθήκη την εμπειρία και την τεχνογνωσία, βάζει την σφραγίδα της στην νέα εποχή της Χenia, με τις αξίες, την αποτελεσματικότητα και τη μεγάλη προβολή που μόνο αυτή μπορεί να εγγυηθεί. 

Δυναμικό παρών από επιχειρηματίες της Τουριστικής Βιομηχανίας

Η Xenia 2017 θα αποτελέσει το κορυφαίο εμπορικό γεγονός για ολόκληρη την Τουριστική Βιομηχανία της χώρας μας. Αναμένεται δε να την επισκεφτούν πλήθος επιχειρηματιών και επαγγελματιών του ξενοδοχειακού και επισιτιστικού κλάδου.  

Μια έκθεση που ζήτησαν οι επαγγελματίες του Τουρισμού

Τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργήθηκε από την IPSOS OPINION, σε μεγάλο δείγμα στη φετινή ΗΟRECA, είναι αποκαλυπτικά. Εκθέτες και επισκέπτες συμφωνούν: η Xenia ξεκινάει για να γίνει άλλη μια μεγάλη επιτυχία για όλους, καθώς ένα μεγάλο ποσοστό από τους εκθέτες του ξενοδοχειακού εξοπλισμού δηλώνει την πρόθεσή του να συμμετάσχει και στην έκθεση Xenia, ενώ παράλληλα ένα μεγάλο ποσοστό των επαγγελματιών επισκεπτών της HORECA δηλώνει έτοιμο να επισκεφτεί τη νέα έκθεση.  

  • 71% των επισκεπτών της HORECA από τον Ξενοδοχειακό και Αρχιτεκτονικό κλάδο θεωρούν ως ιδανική ημερομηνία για τη διεξαγωγή της Xenia το τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. 
  • 83% των επισκεπτών της HORECA από τα Ξενοδοχεία και άλλα καταλύματα καθώς και από τον Αρχιτεκτονικό και Κατασκευαστικό κλάδο προτίθενται να επισκεφθούν την Xenia 2017. 
  • 65% των εκθετών της HORECA από τους κλάδους του Ξενοδοχειακού εξοπλισμού, της Κατασκευής και της Διακόσμησης  προτίθενται να συμμετάσχουν και στην Xenia 2017. 

Πλήθος εξειδικευμένων παράλληλων εκδηλώσεων

Στόχος της Xenia, μέσα από τους τομείς του Digi Hotel και του Build Hotel είναι να αποτελέσει το κορυφαίο εμπορικό forum για τον εγχώριο Ξενοδοχειακό κλάδο. Η Xenia θα φιλοξενήσει πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων που απευθύνονται στους επαγγελματίες των ξενοδοχείων, θεματικές παρουσιάσεις, συζητήσεις, εξειδικευμένα σεμινάρια που έχουν ως στόχο την κάλυψη των αναγκών των επισκεπτών για ενημέρωση. 

Xenia Digi hotel

Το διαδίκτυο και οι τεχνολογικές εξελίξεις  αλλάζουν καθημερινά τον τρόπο που λειτουργούν οι επιχειρήσεις. Το Xenia Digi Hotel έρχεται να παρουσιάσει τις web based καινοτομίες που βελτιώνουν την ανταγωνιστικότητα, τις υπηρεσίες και την κερδοφορία κάθε ξενοδοχειακής επιχείρησης. Κρατήσεις on line, άμεσο και εύστοχο marketing, νέα «εργαλεία» για προσωποποιημένη εξυπηρέτηση είναι μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν και θα αναλυθούν. 

Xenia Build hotel

Το μέλλον της δόμησης, της διακόσμησης και της εξοικονόμησης ενέργειας στα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα αποτελεί τον πυρήνα του Xenia Build Hotel. Εδώ θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν από κορυφαίους αρχιτέκτονες και διακοσμητές οι σύγχρονες και πρωτοποριακές ιδέες και προτάσεις όσον αφορά τη δόμηση, την ανακαίνιση και την ενεργειακή θωράκιση των ξενοδοχείων.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο