Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Μεγάλο ενδιαφέρον από εκθέτες για συμμετοχή στην FOOD EXPO 2021

 

undefined

 

84,2% των εκθετών που συμμετείχαν σε έρευνα που πραγματοποίησε η διοργανώτρια εταιρεία της FOODEXPO, δήλωσαν ότι παράλληλα με τη φυσική παρουσία τους στην έκθεση, θα συμμετάσχουν και στην FOOD EXPO Digital. 

Προσαρμοσμένη στις νέες συνθήκες η FOOD EXPO, η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη επιστρέφει στις 29 Μαΐου μέχρι 1η Ιουνίου 2021, με φυσική, αλλά και με ψηφιακή παρουσία, μέσω μιας custom made ηλεκτρονικής, με στόχο να δώσει την ευκαιρία σε πολλές σημαντικές εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε χιλιάδες σημαντικούς Έλληνες και ξένους αγοραστές τροφίμων και ποτών – είτε βρίσκονται στην έκθεση είτε όχι-. 

Η διοργανώτρια εταιρεία θέλοντας να διερευνήσει την πρόθεση των εκθετών να συμμετάσχουν τόσο στη φυσική έκθεση, όσο και στη FOOD EXPO Digital, πραγματοποίησε έρευνα μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ερευνών και δημοσκοπήσεων Typeform. Η έρευνα διεξήχθη το χρονικό διάστημα από 15/12/2020 έως και 4/1/2021, σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 297 εκθετών προηγούμενων εκθέσεων. 

undefined

Ανάλυση δείγματος συμμετεχόντων στην έρευνα

Οι εκθέτες της FOOD EXPO που συμμετείχαν στην έρευνα κάλυψαν όλο τον κλάδο των Τροφίμων και των Ποτών. Όλοι οι ερωτώμενοι είναι decision makers της επιχείρησης που δραστηριοποιούνται. Πιο συγκεκριμένα, το 66,7% των ερωτώμενων είναι ιδιοκτήτες και Διευθύνοντες Σύμβουλοι, το 12,8% είναι Εμπορικοί Διευθυντές, το 8,1% είναι Export Managers, το 6,7% είναι Στελέχη και το 5,7% είναι Διευθυντές Marketing. 

Μεγάλη πρόθεση συμμετοχής και στη φυσική και στην ψηφιακή έκθεση

Με την πλειοψηφία του 64% των συμμετεχόντων να θεωρούν σημαντική την παράλληλη διεξαγωγή της FOOD EXPO 2021 με φυσική παρουσία, αλλά και με την ταυτόχρονη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της FOOD EXPO Digital, αποδεικνύεται ότι η διεξαγωγή της έκθεσης στις 29 Μαΐου – 1 Ιούνιου 2021 έχει την απόλυτη στήριξη των εκθετών. 

Παράλληλα, σε ποσοστό 61,6% έστειλαν ένα σαφές μήνυμα για την πρόθεση συμμετοχής τους στην FOOD EXPO 2021, μετά και την μετάθεση της έκθεσης σε ασφαλέστερες ημερομηνίες με φυσική και ψηφιακή παρουσία. Στην ίδια έρευνα μάλιστα, η συντριπτική πλειοψηφία του 84,2% των συμμετεχόντων δήλωσαν ότι παράλληλα με τη φυσική παρουσία τους στην έκθεση, θα αναρτήσουν παράλληλα και το προφίλ τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της FOOD EXPO Digital.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της έρευνας εδώ

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο