Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Μεγάλη έρευνα – Οι επισκέπτες της ARTOZA επιλέγουν 13-16 Νοεμβρίου 2021 για τη διεξαγωγή της

 

undefined

 

Την επιτακτική ανάγκη να πραγματοποιηθεί η ARTOZA εντός του 2021 και μάλιστα παράλληλα με την έκθεση FOODTECH, καταδεικνύει μεγάλη έρευνα, σχετικά με τις καταλληλότερες ημερομηνίες διεξαγωγής της. 

Οι εξελίξεις της πανδημίας δυστυχώς δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή της επόμενης ΑRTOZA στις 25-28 Φεβρουαρίου 2021, όπως είχε προγραμματιστεί. Mε στόχο να σφυγμομετρήσει τις ανάγκες και τις προσδοκίες της αγοράς, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο, η διοργανώτρια εταιρεία FORUM AE διεξήγαγε πανελλαδική ηλεκτρονική έρευνα για τις καταλληλότερες ημερομηνίες διεξαγωγής της επόμενης ΑRTOZA, με κοινό τους επισκέπτες της έκθεσης, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ερευνών και δημοσκοπήσεων Typeform*.

H έρευνα πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά από τις 30/9 έως τις 5/10/2020 σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.015 επαγγελματιών του κλάδου της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής, που είχαν επισκεφτεί προηγούμενες διοργανώσεις της έκθεσης. 

Προφίλ συμμετεχόντων 

Οι εκπρόσωποι επιχειρήσεων που συμμετείχαν στην έρευνα καλύπτοντας όλο το φάσμα του κλάδου είχαν ως εξής: 45,8% από αρτοποιεία & ζαχαροπλαστεία, 19,5% από εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, 13,2% από καφετέριες, πιτσαρίες και café-bars, 10,2% από μονάδες παραγωγής αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής, 8,7% από εταιρίες εμπορίου Α’ υλών και 2,6% από εταιρίες εμπορίου μηχανημάτων και εξοπλισμού. 

Όλοι οι συμμετέχοντες στην έρευνα είναι decision makers με το 83,3% να είναι ιδιοκτήτες, καλύπτοντας όλες τις γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας, με το 62,3% αυτών να βρίσκεται εκτός Αττικής. 

undefined

Αναγκαία η πραγματοποίηση της ΑRΤΟΖΑ εντός του 2021 

Τα αποτελέσματα της έρευνας επιβεβαίωσαν περίτρανα ότι η πραγματοποίηση της ARTOZA μέσα στο 2021 είναι αναγκαία για τη βιωσιμότητα και ανάπτυξη του κλάδου με τη συντριπτική πλειοψηφία, 82,3% των συμμετεχόντων στην έρευνα, να επιλέγουν ως καταλληλότερη περίοδο για τη διεξαγωγή της τις 13-16 Νοεμβρίου 2021, μαζί με την FOODTECH, την έκθεση για τις τεχνολογίες παραγωγής, επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων, καθώς πιστεύουν ότι είναι μία ημερομηνία που μπορεί να εγγυηθεί υψηλή επισκεψιμότητα και κατ’επέκταση την επιτυχή έκβαση και εμπορική αποτελεσματικότητα της έκθεσης. 

Εξίσου υψηλά ποσοστά συγκέντρωσε η εκτίμηση διεξαγωγής της έκθεσης εντός του 2021. Συγκεκριμένα, με δεδομένο τη μη υπάρξη ημερομηνιών διοργάνωσης της ARTOZA το 2022, το 76,1% θεωρεί αναγκαία την πραγματοποίηση της εντός του 2021, με μόλις το 23,9% να επιθυμεί την μεταφορά της έκθεσης το 2023. 

Κάνοντας έναν απολογισμό, η αναγκαιότητα που αποδίδουν οι επισκέπτες για τη διεξαγωγή της ARTOZA στις ημερομηνίες 13-16 Νοεμβρίου 2021, παράλληλα με την FOODTECH 2021 προοιωνίζουν την εμπορική επιτυχία της έκθεσης τόσο για τους εκθέτες όσο και για τους επισκέπτες. 

Δείτε αναλυτικά την έρευνα εδώ.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο