Τα νέα των μελών μας

Forum S.A: Κυκλοφόρησε το νέο αγγλόφωνο περιοδικό AMBROSIA MAGAZINE!

Η πρώτη έκδοση του AMBROSIA MAGAZINE αποτελεί μία από τις πιο σοβαρές και καινοτόμες προσπάθειες προβολής των ελληνικών Τροφίμων & Ποτών στις μεγάλες αγορές-στόχους του εξωτερικού. Η πλούσια θεματογραφία του, η υψηλή αισθητική και η τεράστια κυκλοφορία του το καθιστούν έναν αξιόλογο πρεσβευτή και σημαντικότατο όχημα προώθησης των ελληνικών Τροφίμων & Ποτών στις αγορές όλου του κόσμου. Ήδη έχει αποσταλεί δωρεάν μέσω ταχυδρομείου σε 4.500 επιλεγμένους αγοραστές από το εξωτερικό, ενώ η διαδραστική ηλεκτρονική του έκδοση εστάλη σε 26.000 στοχευμένες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσµο.

Κάντε κλικ στο παρακάτω εξώφυλλο για να ξεφυλλίσετε την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού:

 undefined

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

  • 4.500 – Το AMBROSIA MAGAZINE ταχυδρομήθηκε, στις 08/09, σε 4.500 επιλεγμένους σημαντικούς αγοραστές στο εξωτερικό, με συνολικό κόστος ταχυδρομικών τελών 17.000€
  • 26.000 – Επιπλέον το περιοδικό απεστάλη σε interactiveηλεκτρονική μορφή σε 26.000 ξένους αγοραστές (μεγάλα supermarkets, retailers, distributors, wholesalers, foodservers, brokers)
  • 2.500 – To AMBROSIA MAGAZINE θα έχει παρουσία με δικό του περίπτερο στην ANUGA, όπου θα διανεμηθούν περισσότερα από 2.500 τεύχη σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή (usb stick)
  • 1.500 – Τέλος, το περιοδικό έχει εξασφαλίσει την παρουσία του και στην έκθεση GULFOOD 2016, όπου θα διανεμηθούν 1.500 τεύχη σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο