Τα νέα των μελών μας

Forum S.A: Κατεβάστε το ανανεωμένο HORECA Mobile App!

H 11η HORECA ανανεώνει την εφαρμογή της (App) για smartphones, η οποία είναι διαθέσιμη για “κατέβασμα” από τα apple store και google play store για κινητά iphone και android. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση όπως π.χ. οδηγίες και χάρτη πρόσβασης, καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων. Δίνει, επίσης, τη δυνατότητα προβολής και αναζήτησης όλων των εκθετών αλφαβητικά, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκουν και το HALL στο οποίο βρίσκεται το περίπτερό τους. 

undefined

Παράλληλα, υπάρχει τομέας ενημέρωσης για τα δρώμενα της έκθεσης που θα ανανεώνεται συχνά με νέα και ανακοινώσεις. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης των αγαπημένων εκθετών και άμεση προβολή τους πάνω σε interactive χάρτη που παρουσιάζει σχεδιάγραμμα της έκθεσης. Τέλος, για όποιον το επιθυμεί η εφαρμογή υποστηρίζει push notifications προκειμένου να υπάρχει ακόμα πιο άμεση ενημέρωση όλων των συμμετεχόντων σχετικά με τα δρώμενα κατά τη διάρκεια της έκθεσης.  

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο