Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Η ποιότητα της έκθεσης και των εκθετών ενθουσίασαν τους επισκέπτες της HORECA 2020

 

 undefined

 

Με τις καλύτερες εντυπώσεις αποχαιρέτησαν την 15η HORECA οι decision makers από τον κλάδο των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης. 

550 εκθέτες – οι σημαντικότερες και μεγαλύτερες επιχειρήσεις για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης έδωσαν δυναμικά το “παρών” στην 15η HORECA, δίνοντας την δυνατότητα στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης να ανακαλύψουν κάτω από την ίδια στέγη έναν τεράστιο πλούτο προϊόντων και υπηρεσιών που θα οδηγήσει στην αναβάθμιση και ανάπτυξη της επιχείρησης τους.   

Οι χιλιάδες επαγγελματίες -ιδιοκτήτες και στελέχη από ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια, bars, cafes, αρτοζαχαροπλαστεία που επισκέφτηκαν την φετινή διοργάνωση εντυπωσιάστηκαν από το εύρος των επιλογών που τους προσφέρθηκαν για κάθε ανάγκη της επιχείρησής τους. Μάλιστα κατά την διάρκεια του ρεπορτάζ που πραγματοποίησε η δημοσιογραφική μας ομάδα στο πλαίσιο της έκθεσης, οι επισκέπτες δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τα προϊόντα. Κι αυτό γιατί υπήρχαν πολλές διαφορετικές επιλογές για όλες τις ανάγκες ώστε να καλύπτουν προτιμήσεις ή οικονομικές δυνατότητες. Ένα άλλο σημείο στο οποίο στάθηκαν οι επισκέπτες, ήταν η ποιότητα και η ποικιλία των ομιλιών αλλά και των workshops που παρουσιάστηκαν στα special events. Ενδεικτική ήταν η συμμετοχή του κόσμου στο Business Lab γεγονός που έκανε τους ομιλητές να δηλώνουν ενθουσιασμένοι από την υποδοχή που έτυχαν οι εισηγήσεις τους αλλά και που είναι ένα σημαντικό δείγμα για την διάθεση για ενημέρωση, εξέλιξη και επένδυση εκ μέρους των επιχειρηματιών του κλάδο.

 undefined

 

Οι επισκέπτες βαθμολόγησαν με άριστα!

Για μία ακόμα διοργάνωση χρησιμοποιήθηκαν οι συσκευές αξιολόγησης της PrivateReview, οι οποίες τοποθετήθηκαν τόσο στις δύο εισόδους του εκθεσιακού όσο και στα stagesτων specialevents, ώστε να καταγραφεί η ικανοποίηση τόσο για το σύνολο της έκθεσης όσο και για τις παράλληλες εκδηλώσεις. Στην βαθμολόγηση της 15ης HORECA συμμετείχε αυτοβούλως το 8% των επισκεπτών, που μετουσιώνεται σε ένα πολύ αξιόπιστο δείγμα. Το 88% των συμμετεχόντων εξέφρασε την θετική άποψη του για το σύνολο της έκθεσης. Τα δε specialevents συγκέντρωσαν το 92% των θετικών κριτικών. Άτυπος πρωταθλητής αναδείχτηκε το Business Lab με το εξωπραγματικό 98% με το Beer & Spirits να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής με 97%. Το Gastronomy Forum απέσπασε το 90% των θετικών εντυπώσεων ενώ τα Coffee Events το 88%! 

94% των επισκεπτών έμειναν ικανοποιημένοι από την επίσκεψή τους 

Αυτό που αξίζει να τονισθεί είναι πώς το 92% των επισκεπτών ήταν decision makers, καθώς ήταν ιδιοκτήτες ή διευθυντικά στελέχη ενώ το 98% βρήκε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αναζητούσε. Το 69% εξ αυτών είχαν παραβρεθεί στην προηγούμενη έκθεση με το 94% να δηλώνει πώς θα επιστρέψει και στην HORECA του 2021. 

Εξίσου ενδιαφέροντα είναι και τα υπόλοιπα ευρήματα της έρευνας μέσα από τα οποία αναδεικνύεται ο εμπορικός ρόλος της έκθεσης. Πιο συγκεκριμένα το 38% των επισκεπτών προέβησαν στο κλείσιμο συμφωνιών με εκθέτες κατά την διάρκεια του τετραήμερου ενώ το 77%, και μετά από ενδελεχή έρευνα και συζητήσεις, προσβλέπει στην επικύρωση των νέων συνεργασιών μέσα στους πρώτους έξι μήνες. 

Η καλή οργάνωση ήταν ο κορυφαίος λόγος για τον οποίο δήλωσαν ικανοποιημένοι οι περισσότεροι, συμπληρώνοντας σε ποσοστό 89% ότι η HORECA 2020 ήταν ίδια ή καλύτερη από την αντίστοιχη του 2019. Γενικότερα, εντυπωσιακό είναι το ποσοστό των ικανοποιημένων επισκεπτών που ανήλθε στο 96%.

 undefined

Εν κατακλείδι, αυτό που προκύπτει από τα ευρήματα της έρευνας είναι ότι η HORECA 2020 είναι για τους επισκέπτες κορυφαία έκθεση αφού ικανοποιεί με σχεδόν απόλυτη πληρότητα τις απαιτήσεις και τις ανάγκες τους. Αυτό που είναι σημαντικό να αναφέρουμε είναι ότι το 82 % στον δείκτη NPSθα πρότειναν σε επαγγελματίες του κλάδου τους να επισκεφτούν την έκθεση HORECA. 

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την έρευνα επισκεπτών της HORECA 2020 εδώ 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο