Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Η HORECA 2020 υποδέχεται ξανά τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα καφέ & cocktail

undefined

 

Ταλαντούχοι bartenders και baristas από την εγχώρια σκηνή των barsκαι των café δίνουν ραντεβού για ακόμα μία χρονιά στην έκθεση HORECA (7-10 Φεβρουαρίου, Metropolitan Expo) για να αναμετρηθούν στο πλαίσιο των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων καφέ και cocktail. Στόχος τους είναι να κερδίσουν μία θέση στην κορυφή αλλά και την δυνατότητα να είναι τα νέα ταλέντα που θα αφήσουν το στίγμα τους και θα διαμορφώσουν τις εξελίξεις στους χώρους του bartending και του καφέ. 

Κορυφαίοι barista στην μάχη του… καφέ

Τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα καφέ που διοργανώνει ο SCA Greece και το 2020 θα είναι «πιστά» στο ετήσιο ραντεβού τους στη 15η HORECA. Στην σκηνή του “Coffee Eventsstage  θα βρεθούν ταλαντούχοι baristas που θέλουν να ξεχωρίσουν και να διαγράψουν μία επιτυχημένη πορεία τόσο εντός όσο κι εκτός ελληνικών συνόρων, καθώς οι νικητές θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι ημιτελικοί και τελικοί των πρωταθλημάτων καφέ αναμένεται να μονοπωλήσουν και πάλι το ενδιαφέρον με τους best of the best να τα δίνουν όλα για την πρωτιά στις κατηγορίες Greek Barista, Brewers Cup και Coffee in Good Spirits. 

undefined

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Καφέ: 

Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου: Coffee in Good Spirits (Spirit Bar) – Brewers Cup (Compulsory)

Σάββατο 08 Φεβρουαρίου: Coffee in Good Spirits (semifinals) – Brewers cup (semifinals)

Κυριακή 09 Φεβρουαρίου: Coffee in Good Spirits (finals) – Brewers cup (finals)

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου: Barista (finals) 

Όταν η τέχνη του bartending συναντάει το θέαμα

Μέσα από τους επιτυχημένους διαγωνισμούς θα λάμψουν  και πάλι τα νέα μεγάλα ταλέντα του bartending. Πιο συγκεκριμένα, στην σκηνή του “Beer & Spirits Show” stageθα πραγματοποιηθούν οι Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί Cocktail της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος μέσα από τους οποίους θα αναδειχθούν οι bartendersπου θα αναδείξουν στο μέλλον την υψηλή τέχνη των cocktails αλλά και θα διαμορφώσουν τις εξελίξεις και τις τάσεις στην εγχώρια barσκηνή. Οι κατηγορίες στις οποίες θα αναμετρηθούν είναι: 8ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ελληνικού Cocktail, 10ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Non Alcohol Cocktail, 25ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Classic Cocktail. Ξεχωριστή θέση θα έχει και το Flair Βartending όπου οι ζογκλερικού επιπέδου ικανότητες των συμμετεχόντων θυμίζουν κάτι από Brian Flanagan στο θρυλικό «Cocktail» του 1988. 

undefined

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Πανελλήνιων Διαγωνισμών: 

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 

17:00 – 19:00: 8ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ελληνικού Cocktail

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 

16:00 – 19:00: 25ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Classic Cocktail & 16ος  Πανελλήνιος Διαγωνισμός Flairtending 

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 

17:00 – 18:30: 10ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Non alcoholic

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο