Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Η FORUM SA εγκαινιάζει την FOOD EXPO B2B Platform

undefined

 

Η FOOD EXPO B2B Platform είναι μία νέα digital πλατφόρμα, η οποία έχει σκοπό να φέρει σε επαφή τους εκθέτες της FOODEXPO, όχι μόνο με τους hosted buyers οι οποίοι επισκέπτονται την έκθεση κάθε χρόνο αλλά και με χιλιάδες άλλους σημαντικούς αγοραστές τροφίμων & ποτών από κάθε γωνιά του πλανητή, καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Στόχος αυτής της πλατφόρμας είναι να δώσει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν ως εκθέτες να αναπτύξουν περαιτέρω τον εξαγωγικό προσανατολισμό τους και να διευρύνουν το δίκτυο της εμπορικής τους δραστηριότητας σε διεθνές επίπεδο.

Οι διεθνείς food traders, οι οποίοι εγγράφονται στην πλατφόρμα έχουν την δυνατότητα να δουν αναλυτικά το προφίλ των εταιριών που συμμετέχουν ως εκθέτες στην FOODEXPO αλλά και όλη την γκάμα των προϊόντων τους και να επικοινωνήσουν απευθείας μαζί τους για να ζητήσουν πληροφορίες, διευκρινίσεις και φυσικά να μιλήσουν για πιθανή συνεργασία.

Η FORUM SA προκειμένου να εξασφαλίσει την μέγιστη δυνατή εμπορική αποτελεσματικότητα της πλατφόρμας έχει πραγματοποιήσει μία στοχευμένη μέσω email marketing campaign στην τεράστια βάση με επαφές σημαντικών αγοραστών, από αγορές στόχους για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά από όλο τον κόσμο, που διαθέτει ενώ παράλληλα πραγματοποιεί και εκτεταμένη διεθνή digital καμπάνια για να προσεγγίσει ακόμα περισσότερους στοχευμένους αγοραστές.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο