Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Η FOOD EXPO επανέρχεται δυναμικά 29 Μαΐου με 1η Ιουνίου 2021

 

undefined

 

Η FOOD EXPO προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και ανάγκες της αγοράς και έρχεται με φυσική και ψηφιακή μορφή από τις 29 Μαΐου μέχρι την 1η Ιουνίου 2021. 

Hεμπειρία των όσων έχουν συμβεί τον τελευταίο χρόνο απέδειξε ότι η αγορά έχει ανάγκη την πραγματοποίηση των εκθέσεων, οι οποίες εξακολουθούν να αποτελούν το σημαντικότερο forum για τις εμπορικές συναλλαγές και δεν μπορούν να υποκατασταθούν εύκολα από ενέργειες και δράσεις ψηφιακής μορφής. Η FOOD EXPO μια έκθεση διεθνών προδιαγραφών και σημαντικός θεσμός για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά, δεν μπορεί να απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα από τα δρώμενα της αγοράς. Ελπίζοντας ότι οι συνθήκες θα επιτρέψουν την ασφαλή διεξαγωγή της φυσικής έκθεσης στα τέλη Μαΐου, προχωρούμε δυναμικά στη διοργάνωσή της, κατά τη διάρκεια της οποίας θα λειτουργήσει παράλληλα και η ηλεκτρονική πλατφόρμα της ψηφιακής έκθεσης. 

1.050 εκθέτες αναμένεται να συμμετάσχουν με περίπτερο στη φυσική έκθεση 

450 προφίλ εκθετών έχουν ήδη αναρτηθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ψηφιακής έκθεσης 

77% των επισκεπτώνθεωρεί σημαντική την παράλληλη διεξαγωγή της ψηφιακής έκθεσης 

Συνδυάζοντας φυσική και ψηφιακή μορφή

Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη επιστρέφει με φυσική παρουσία, συνδυάζοντας παράλληλα την λειτουργία μιας custom made ηλεκτρονικής πλατφόρμας.Προσαρμοσμένη στις νέες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία παγκοσμίως και αντιμετωπίζοντας με αίσθημα ευθύνης τα ζητήματα δημόσιας υγείας, η νέα και καινοτόμα αυτή μορφή της FOOD EXPO, που εγκαινιάζεται με την διοργάνωση του 2021 δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για την εμπορική επιτυχία και αποτελεσματικότητα για εκθέτες και επισκέπτες.Από τις 29 Μαΐου μέχρι την 1η Ιουνίου 2021, η FOOD EXPO 2021 θα δώσει την ευκαιρία σε πολλές σημαντικές εταιρίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε χιλιάδες σημαντικούς Έλληνες και ξένους αγοραστές -είτε βρίσκονται στην έκθεση είτε όχι- και να συνάψουν σπουδαίες συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων.

10.000 barcode προσκλήσεις θα σταλούν σε επιλεγμένους Έλληνες αγοραστές για να επισκεφθούν τη φυσική έκθεση

undefined

Το μέλλον είναι εδώ και ξεκινάει με την FOOD EXPO 2021

Η φυσική έκθεση, η οποία δεν θα διαφέρει σε τίποτα από τις μέχρι τώρα διοργανώσεις, θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Θα διαθέτει μεγαλύτερους διαδρόμους ανάμεσα στα περίπτερα και θα διεξαχθεί με βάση τα υγιειονομικά πρωτόκολλα και τους κανόνες για την προστασία της υγείας εκθετών και επισκεπτών. Η παράλληλη, ψηφιακή μορφή της FOOD EXPO 2021 θα προσφέρει στους επισκέπτες και τους διεθνείς food traders που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στην έκθεση, τη δυνατότητα μιας μοναδικής digital εμπειρίας. Αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που εγκαινίασε φέτος η FORUM SA και η οποία έχει σκοπό να φέρει σε επαφή τους εκθέτες της FOOD EXPO 2021, όχι μόνο με τους hosted buyers της έκθεσης αλλά και με χιλιάδες αγοραστές τροφίμων & ποτών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι λόγω των συνθηκών που έχει διαμορφώσει η πανδημία είναι πολύ πιθανόν να μην μπορούν να ταξιδέψουν για να επισκεφτούν την έκθεση. Η επιλογή των αγοραστών που θα λάβουν κωδικό δωρεάν εισόδου για την πλατφόρμα θα γίνει με αυστηρά κριτήρια.

Φυσική έκθεση

  • Μεγαλύτεροι διάδρομοι ανάμεσα στα περίπτερα 
  • Ειδικά μέτρα προστασίας για όλους 
  • Ελεγχόμενη προσέλευση των επισκεπτών 
  • B2B Meetings σε ασφαλείς συνθήκες
  • Custom made διαδραστική πλατφόρμα

Ψηφιακή έκθεση 

  • Η πλατφόρμα θα λειτουργεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης
  • Ονομαστική αναζήτηση εκθέτη ή με βάση το προϊόν 
  • Videocall & online chat μεταξύ εκθετών & επισκεπτών

Η ψηφιακή έκθεση θα πραγματοποιηθεί σε κάθε περίπτωση ακόμα και αν τελικά οι συνθήκες δεν επιτρέψουν τη διεξαγωγή της φυσικής έκθεσης. 

undefined

Ποια είναι τα οφέλη της ηλεκτρονικής πλατφόρμας;

Οι εκθέτες της FOOD EXPO 2021 θα έχουν τη δυνατότητα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας να δημιουργήσουν εξατομικευμένο προφίλ της επιχείρησής τους, όπου θα παρουσιάζονται τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τους. Θα έχουν ακόμη τη δυνατότητα να πραγματοποιούν προκαθορισμένα one to one meetings με key buyers από όλο τον κόσμο και να κάνουν business networking με εγχώριους και διεθνείς αγοραστές που δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν. Παράλληλα, μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα, οι διεθνείς food traders θα έχουν την δυνατότητα να δουν το προφίλ των Ελλήνων και ξένων εκθετών που συμμετέχουν στην έκθεση, αλλά και να γνωρίσουν μια τεράστια γκάμα ελληνικών και ξένων προϊόντων και υπηρεσιών. Ακόμη, θα μπορούν να στείλουν αιτήματα στους εκθέτες για τον προγραμματισμό one to one meeting μέσω chat και video call κατά τη διάρκεια της έκθεσης. 

15.000 video calls αναμένεται να πραγματοποιήσουν οι Έλληνες και ξένοι επισκέπτες της ψηφιακής έκθεσης με τους εκθέτες. 

Στοχευμένο marketing plan για προσέλκυση ξένων αγοραστών

Η FORUM ΑΕ διαθέτει μία τεράστια βάση με επαφές σημαντικών αγοραστών, από αγορές στόχους για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά από όλο τον κόσμο, στην οποία θα επικοινωνήσει την ηλεκτρονική πλατφόρμα μέσω email marketing campaign. Παράλληλα, θα αποστείλει και sms με δωρεάν κωδικό εισόδου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ψηφιακής έκθεσης σε 25.000 σημαντικούς, ταυτοποιημένους ξένους αγοραστές που διαθέτει στη βάση της.
Παράλληλα, η διοργανώτρια εταιρεία θα προσελκύσει στην ψηφιακή έκθεση ακόμα περισσότερους food traders από όλο τον κόσμο, μέσω στοχευμένης καμπάνιας, η οποία θα περιλαμβάνει τα εξής: στοχευμένη καμπάνια στα social media για προσέγγιση ξένων food traders, digital διαφημιστική προβολή σε f&b επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο, αλλά και έντυπη διαφήμιση σε b2b περιοδικά του κλάδου στο εξωτερικό. 

10.000 επιλεγμένοι αγοραστές από το εξωτερικό και 12.000 από την Ελλάδα θα λάβουν προσωπικό κωδικό εισόδου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, προκειμένου να επισκεφθούν την ψηφιακή έκθεση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο