Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Η FOOD EXPO 2019 τιμά και βραβεύει τους πρεσβευτές των ελληνικών τροφίμων και ποτών στο εξωτερικό

undefined

 

Η Food Expo 2019 τιμά και βραβεύει τους πρεσβευτές των ελληνικών τροφίμων και ποτών στο εξωτερικό σε μια ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου, στο Foodstage του Hall 2. 

Στην ειδική εκδήλωση με τίτλο «Ελληνική Γαστρονομία: Πρεσβευτής Εξαγωγών των Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών», θα παρουσιαστεί η ιστορία και το έργο τεσσάρων δημιουργών ελληνικών εστιατορίων που δραστηριοποιούνται με μεγάλη επιτυχία δεκαετίες τώρα σε όλο τον κόσμο. Οι ίδιοι θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για να παραλάβουν το βραβείο τους και θα συζητήσουν για το παρόν και το μέλλον της ελληνικής γαστρονομίας και των ελληνικών τροφίμων και ποτών στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα τα τιμώμενα πρόσωπα είναι οι κ.κ. Νικ Λιβανός ιδιοκτήτης του εστιατορίου Molyvos στη Νέα Υόρκη, Ανδρέας Μαυρομάτης ιδιοκτήτης του εστιατορίου Le Mavrommatis στο Παρίσι, Κωνσταντίνος Ερίνκογλου ιδιοκτήτης του εστιατορίου Notos στις Βρυξέλλες και Γιάννης Φιλιππίδης ιδιοκτήτης του Yolenis στο Rhode Island των ΗΠΑ.

Διάσημοι Έλληνες σεφ του εξωτερικού μιλάνε για τα ελληνικά τρόφιμα & ποτά

Ο διάσημος Σεφ Γιώργος Καλομπάρης που δραστηριοποιείται στην Αυστραλία θα δώσει με συνέντευξη του το στίγμα των ελληνικών τροφίμων και ποτών στη μακρινή ήπειρο, ενώ νέοι έλληνες σεφ που εργάζονται και διακρίνονται στα καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης θα μιλήσουν για τα δικά του αγαπημένα ελληνικά προϊόντα. Συγκεκριμένα θα μιλήσουν οι Σεφ: Ασημάκης Χανιώτης: Executive Chef, Pieda Terre, Λονδίνο. Θάνος Φέσκος: Assistant Head Chef, Geranium 3 Michelin Star, Κοπεγχάγη. Νικόλας Τσικνάκος: Chef, Arion, Βρυξέλλες, Μιχάλης Παπαφίλης: Chef, Epicure, 3  MichelinStar, Παρίσι Γαλλία, Γιάννης Κιόρογλου: ExecutiveChef, La Guérite Restaurant, Κάννες Γαλλία.

Ακόμη στη σκηνή θα ανέβουν οι κυρίες που τιμούν την ελληνική κουζίνα στο εξωτερικό, οι γνωστές Σεφ Ναϊάνα Κόχυλα και Ντίνα Νικολάου, για να μιλήσουν για το δικό τους αγώνα στη διάδοση των ελληνικών τροφίμων και ποτών στις ΗΠΑ και τη Γαλλία.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος γαστρονομίας και συγγραφέας κα. Νανά Δαρειώτη. 

Η FOOD EXPO 2019, είναι η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην Ν.Α Ευρώπη και θα πραγματοποιηθεί 16-18 Μαρτίου στο Metropolitan Expo.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο