Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: “Η Φιλοξενία στη μετά-covid εποχή” στο επίκεντρο του 5ου Διεθνούς Φόρουμ Φιλοξενίας

 

undefined

 

Οι τάσεις που θα καθορίσουν την επόμενη ημέρα του τουρισμού και της φιλοξενίας, στην μετά-Covid εποχή στην Ελλάδα και παγκοσμίως, θα παρουσιαστούν στο διεθνές φόρουμ που διοργανώνει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος με την υποστήριξη της Phosuswright, τον παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο της πρωτογενούς έρευνας για τον κλάδο της φιλοξενίας.

Η κορυφαία πλατφόρμα διαλόγου, γνώσης και ανταλλαγής τεχνογνωσίας για τον κλάδο της φιλοξενίας στην Ελλάδα, επιστρέφει το Σάββατο 27 Νοεμβρίου σε υβριδική μορφή, στο Metropolitan Expo, στο πλαίσιο της Έκθεσης Xenia 2021 (27-29 Νοεμβρίου).

undefined

Νέες καταναλωτικές συμπεριφορές και η διαχείρισή τους από τα τμήματα marketing και sales των ξενοδοχείων, και ταυτόχρονα η ανάδειξη της βιωσιμότητας ως μοχλός ανάπτυξης του τουρισμού μετά την πανδημία, είναι κάποια από τα βασικά σημεία της ατζέντας της φετινής διοργάνωσης, του οποίου χορηγός θα είναι για 5η συνεχή χρονιά η Xenia.

Σε συνέχεια της επιτυχίας των προηγούμενων 4 διοργανώσεων, το Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας έχει και φέτος εξασφαλίσει υψηλού επιπέδου στελέχη από μεγάλες παγκόσμιες ξενοδοχειακές εταιρείες, σημαντικές εταιρείες consulting και influencers του τουριστικού κλάδου.

Παρά τους περιορισμούς που προκύπτουν από την πανδημία, το φετινό συνέδριο θα είναι και φέτος ένα 1ης τάξεως σημείο συνάντησης και δικτύωσης μεταξύ των επαγγελματιών του κλάδου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.