Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Η επόμενη μέρα της βιομηχανίας τροφίμων & ποτών στην FOODTECH 2021

 

undefined

 

Οι επαγγελματίες του κλάδου της βιομηχανίας τροφίμων & ποτών θα έχουν τη δυνατότητα με την επίσκεψή τους στην FOODTECH (13-16 Νοεμβρίου 2021, Metropolitan Expo), να ενημερωθούν και να οδηγήσουν την επιχείρησή τους στην κορυφή, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί παγκοσμίως. 

Στην post covid εποχή της πανδημίας, οι επιχειρήσεις της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών μελετούν επίμονα, πειραματίζονται και επιλέγουν νέες τεχνολογίες για την παραγωγή προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας, ενώ παράλληλα επενδύουν σε ασφαλή και βιώσιμα συστήματα παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων. 

undefined

Και εδώ έρχεται να συμβάλλει η έκθεση FOODTECH, καθώς οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν από κοντά τεχνολογίες αιχμής και αυτοματισμούς για low cost λειτουργία παραγωγής σε ένα απόλυτα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον, εξασφαλίζοντας συγχρόνως υψηλή ποιότητα τελικού προϊόντος. Επίσης, θα συνομιλήσουν με εκπροσώπους εταιριών που έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον μετασχηματισμό και την τεχνολογική εξέλιξη της βιομηχανίας τροφίμων & ποτών, αλλά και θα βρουν καινοτόμες προτάσεις και λύσεις για το design, marketing, sustainability και επιτυχές R&D στον τομέα της συσκευασίας. 

Επίσης, η πανδημία COVID-19 θέτει προκλήσεις στον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας των βιομηχανιών, επηρεάζοντας κύριες διαδικασίες της εφοδιαστικής αλυσίδας και της παραγωγής. Οι εκθέτες της FOODTECH θα παρουσιάσουν και θα αναδείξουν όλες τις καινοτόμες τεχνολογίες και τις λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού προκειμένου να διασφαλιστεί η διατήρηση της ομαλής λειτουργίας των επιχειρήσεων του κλάδου και η απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος εκ μέρους τους. 

undefined

Συγκεκριμένα οι επαγγελματίες του F&Industry θα έχουν τη δυνατότητα: 

-Να συνομιλήσουν με εκπροσώπους εταιριών που έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον μετασχηματισμό και την τεχνολογική εξέλιξη της βιομηχανίας τροφίμων & ποτών. 

-Να βρουν καινοτόμες προτάσεις και λύσεις για το design, marketing, sustainability και επιτυχές R&D στον τομέα της συσκευασίας. 

Να ανακαλύψουν τις τάσεις και νέες τεχνολογίες, που αφορούν στον εκσυγχρονισμό των αλυσίδων εφοδιασμού. 

-Να δουν τις εξελιγμένες υπηρεσίες και τις τεχνολογίες αποτελεσματικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων που έχουν να τους παρουσιάσουν οι εκθέτες. 

-Να ενημερωθούν για τα νέα δεδομένα που φέρνει η τεχνολογία της Τεχνητής Νοημοσύνης στην παραγωγική διαδικασία.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο