Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Η 2η FOODTECH δίνει ραντεβού 13-16 Νοεμβρίου 2021

undefined

 

Από τις 13 έως τις 16 Νοεμβρίου 2021, η έκθεση – σταθμός για τις τεχνολογίες παραγωγής, επεξεργασίας, συσκευασίας, αποθήκευσης και διακίνησης Τροφίμων & Ποτών θα αποτελέσει το κομβικό σημείο συνάντησης για όλους τους decision makers της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών. 

Σε μια εποχή όπου η πανδημία του κορωνοϊού προκαλεί σοβαρές απώλειες εσόδων σε δραστηριότητες, η βιομηχανία τροφίμων και ποτών αναπτύσσεται συνεχώς και αναζητά νέες λύσεις και τρόπους για να προσαρμοστεί στις ανάγκες της νέας εποχής και των δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί στην παγκόσμια αγορά.  

undefined

Και εδώ έρχεται να συμβάλλει η έκθεση FOODTECH, καθώς οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν από κοντά νέα και καινοτόμα προϊόντα, να συνομιλήσουν με τους εκθέτες για τις νέες και ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής τους και φυσικά θα μπορούν να κλείσουν απευθείας εμπορικές συμφωνίες. 

Οι επαγγελματίες του κλάδου θα δουν από κοντά μία πλήρη γκάμα προϊόντων και εξοπλισμού για να αναπτύξουν τη γραμμή παραγωγής τους, αλλά και να δημιουργήσουν ολοκληρωμένες μονάδες επεξεργασίας τροφίμων και ποτών για να ισχυροποιήσουν τη θέση τους στην αγορά. Επίσης, θα ανακαλύψουν μηχανήματα και υλικά για την πρωτογενή και δευτερογενή συσκευασία και ingredients για την παραγωγή ασφαλών τροφίμων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νέας postcovid εποχής. Επίσης, θα γνωρίσουν από κοντά μηχανήματα και εξοπλισμό… βγαλμένα από το μέλλον, που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ψηφιοποίηση της επιχείρησής τους που επιβάλλουν οι νέες ιδιαίτερες συνθήκες. 

undefined

Τέλος, η FOODTECH φέτος θα διεξαχθεί παράλληλα με την έκθεση ARTOZA. Οι επιχειρηματίες του κλάδου θα έχουν τη δυνατότητα με μία και μοναδική επίσκεψη να δουν από κοντά μια από τις ισχυρότερες και πλέον εξειδικευμένες εκθέσεις στην Ελλάδα και μία από τις πιο αναγνωρισμένες στο είδος της διεθνώς, που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των επαγγελματιών και των επιχειρηματιών σε Α’ Ύλες, Εξοπλισμό, Μηχανήματα και Υπηρεσίες για τους κλάδους Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Παγωτού και Σοκολατοειδών Προϊόντων.

undefined 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο