Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Hotel Megatrends: To καινοτόμο project της Xenia 2018 που έκλεψε τις εντυπώσεις!

undefined

Το καινοτόμο project HOTEL MEGATRENDS, «μύησε» τους επισκέπτες της έκθεσης στον συναρπαστικό κόσμο της «εξελιγμένης ξενοδοχειακής εμπειρίας» ενώ οι ξεναγήσεις που πραγματοποιήθηκαν και τις τρείς ημέρες έκλεψαν τις εντυπώσεις! 

Στην πλήρως δομημένη εγκατάσταση που είχε διαμορφωθεί στο Hall 1 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Εxpo και αποτελούνταν από 6 διακριτούς χώρους, οι επισκέπτες παρακολούθησαν εντυπωσιασμένοι σε πλήρη εφαρμογή όλες τις νέες τάσεις που μπορεί να ενσωματώσει σήμερα ένα σύγχρονο ξενοδοχείο. Πιο συγκεκριμένα, σε μία επιφάνεια 445 τ.μ. οι επισκέπτες της Xenia είχαν τη δυνατότητα και τις τρείς ημέρες της έκθεσης (24-26 Νοεμβρίου 2018) να δουν σε αληθινές διαστάσεις όλες τις τελευταίες τάσεις στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, τη διακόσμηση, την κατασκευή, την τεχνολογία, το wellbeing και την αειφορία. Με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού, ολιγομελή γκρουπ ατόμων κάθε φορά περιηγήθηκαν στους πρότυπους ξενοδοχειακούς χώρους Reception, Lobby, City Room, Sensations, Summer Resort Room & Spa και Outdoor Lounge, που δημιουργήθηκαν βασισμένοι σε 5 βασικούς άξονες: Στη χρήση της τεχνολογίας που συνεργάζεται αρμονικά με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, στην εφαρμογή των τελευταίων designtrends, στη διακόσμηση, στο σεβασμό στο περιβάλλον και στη σύνδεση του ξενοδοχείου με την εκάστοτε τοπική κοινότητα. Από το «βιοφιλικό» σχεδιασμό, με αξιοποίηση φυσικών υλικών όπως το ξύλο και η πέτρα μέχρι και τη χρήση της τεχνολογίας ως μέσο πληροφόρησης και ψυχαγωγίας, όλα διαμορφώσαν μια ξεκάθαρη εικόνα για το πώς θα μπορούσε να βιώνει σήμερα ο επισκέπτης την απόλυτη ξενοδοχειακή εμπειρία. 

undefined

Τα σημεία highlights του project που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν:

• Η virtual receptionist, ένα ολόγραμμα που παρέχει χρήσιμες πληροφορίες στον επισκέπτη με τη χρήση βοηθητικών εντολών μέσω οθόνης.

• Η αναδιπλούμενη σάουνα και τα όργανα γυμναστικής μέσα στη ντουλάπα του CityRoom, για εξοικονόμηση χώρου.

• Ο ημιδιάφανος φωτιζόμενος τοίχος με τούβλα από αλάτι Ιμαλαΐων, που συμπυκνώνει τη σύγχρονη τάση wellbeing χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες του αλατιού στο αναπνευστικό σύστημα.

• Τα ειδικά κρεβάτια του Summer Resort Room & Spa, με ειδική άμμο χαλαζία, η οποία θερμαίνεται στη διάρκεια των θεραπειών, δίνοντας μια αίσθηση χαλάρωσης. 

 undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο