Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Hotel Megatrends Project by Xenia 2019: Καινοτομία και Παράδοση

undefined

 

Σε συνέχεια της περσινής απολύτως επιτυχημένης παρουσίασης του καινοτόμου project Hotel Megatrends, η οργανώτρια Forum παρουσιάζει το Hotel Megatrends by Xenia 2019, το οποίο θα παρουσιαστεί κατά την διάρκεια της έκθεσης 23-25 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo. 

Με κεντρικό θέμα «Καινοτομία και παράδοση», το Hotel Megatrends by Xenia 2019, επιστρέφει δυναμικά για να παρουσιαστεί ακόμη περισσότερο εξελιγμένο, δίνοντας λύσεις αλλά και εμπνέοντας όλο το φάσμα των επισκεπτών της έκθεσης! Σε μια εποχή που όλα τα σημαντικά στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας δηλώνουν ότι η στρατηγική του τουριστικού προϊόντος πρέπει στο μέλλον να εστιάσει, στην ποιότητα αλλά και την δημιουργία εμπειριών παρά στην επίτευξη ποσότητας επισκεπτών στη χώρα μας, το Hotel Megatrends έρχεται να συμβάλλει σε αυτή τη δημόσια συζήτηση εξέλιξης του ελληνικού τουρισμού, προσπαθώντας να αναδείξει τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να συνδυαστούν βασικές αλλά απαραίτητες μεταβλητές όπως είναι η καινοτομία και οι σύγχρονες διεθνείς πρακτικές, με τις ρίζες και την παράδοσή μας. Σκοπός του συνολικού σχεδιασμού είναι να δημιουργηθούν από αναγνωρισμένους αρχιτέκτονες και σχεδιαστές, διαφορετικά concepts χώρων φιλοξενίας τα οποία ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και προσδοκίες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Ένας ταξιδιώτης που αναζητά εμπειρίες οι οποίες αναπτύσσονται πάντα σε συνάρτηση με τα ιδιαίτερα στοιχεία του τόπου που αυτός επισκέπτεται αλλά και μέσα από μια δημιουργική διαδικασία ανάμειξης: καινοτομίας και παράδοσης / αειφορίας και τεχνολογίας / ευεξίας και ευζωίας. 

undefined

Hotel Megatrends/ Spaces 

Στο πλαίσιο αυτό, πέντε φημισμένοι αρχιτέκτονες και designers θα παρουσιάσουν αντιστοίχως πέντε καινοτόμα concepts χώρων φιλοξενίας σε μια επιφάνεια 355 τ.μ., τοποθετώντας την αρχιτεκτονική και το design στο επίκεντρο ως βασικά εργαλεία δημιουργίας υπόβαθρου αξέχαστων εμπειριών. Για μια ακόμη χρονιά η υλοποίηση του project θα πραγματοποιηθεί με την ουσιαστική συμβολή των εκθετών της xenia, αφού και στις περιπτώσεις υλοποίησης πραγματικών projects, είναι οι εταιρίες προϊόντων επίπλωσης, διακόσμησης και δόμησης που δίνουν τελική μορφή σε μια ιδέα ή σε ένα σχέδιο. Οι χώροι οι οποίοι θα παρουσιαστούν είναι οι ακόλουθοι, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των αρχιτεκτόνων και σχεδιαστών που θα αναλάβουν τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των διαφορετικών concepts: 

01– RECEPTION/ LOUNGE

02– BOUTIQUE ROOM

03– STUDIO ROOM

04– RESTAURANT IN NATURE

05– SMARTECH SPACE 

undefined

Hotel Megatrends/ Talks 

Όπως ακριβώς έγινε και στην διοργάνωση του 2018, πέραν της εμπειρίας που το κοινό της έκθεσης θα βιώσει μέσα από την περιήγηση του στην δομημένη ζωντανή εγκατάσταση, θα έχει επιπροσθέτως την ευκαιρία να ακούσει τους ειδικούς πάνω σε μια σειρά θεμάτων αιχμής! Δίπλα ακριβώς από το HOTEL MEGATRENDS project, σε ειδικά διαμορφωμένο stage 100 τ.μ., θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένες ομιλίες και συζητήσεις σημαντικών προσωπικοτήτων της τουριστικής βιομηχανίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στόχος η κατάθεση εμπειριών και απόψεων οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το μέλλον και να συμβάλλουν ουσιαστικά στον δημιουργικό ανασχεδιασμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Οι τελικές θεματικές ενότητες θα ανακοινωθούν συντόμως, αν και προβλέπεται ότι δεν θα απέχουν πολύ από την περσινή επιτυχημένη δομή: Hospitality Design TrendsHospitality Technology TrendsHospitality Wellbeing Trends, Hospitality Investment Trends

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση και το Hotel megatrends project μπορείτε να επισκεφτείτε το site www.xenia.gr. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο