Τα νέα των μελών μας

Forum S.A: HOTEL BUILD + DESIGN αποκλειστικά στη HORECA 2016!

undefined

Στην 11η HORECA, που θα διεξαχθεί 12-15 Φεβρουαρίου 2016 στο Metropolitan Expo, θα αναπτυχθεί ο ξεχωριστός τομέας Hotel Build + Design  στο HALL 2, όπου θα συμμετέχουν εκθέτες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της κατασκευής, της δόμησης, της διακόσμησης και της ανακαίνισης των ξενοδοχείων. 

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ΗΑLL 2 θα διαμορφωθεί το κεντρικό stage, όπου εισηγητές διεθνούς κύρους από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν μια σειρά από πρωτοποριακές αρχιτεκτονικές προτάσεις, καινοτόμες κατασκευαστικές λύσεις και εμπνευσμένες διακοσμητικές παρεμβάσεις, επικαλούμενοι πετυχημένα case studies ανά την υφήλιο. Μάλιστα, θα παρουσιαστούν παραδείγματα πρότυπης ανακαίνισης δωματίου ανάλογα με το ύψος της επένδυσης (ανακαίνιση με κόστος 1.000 ευρώ ή 5.000 ευρώ κ.ο.κ.). Οι επισκέπτες της 11ης HORECA θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τα δικά τους ερωτήματα, με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής τους. 

Στο επίκεντρο, όλες οι νέες τάσεις!

Μεταξύ των θεμάτων που θα τεθούν επί τάπητος στην κεντρική σκηνή του τομέα HOTEL BUILD + DESIGN θα είναι η αξιοποίηση των νέων υλικών δόμησης και διακόσμησης, η ενσωμάτωση σύγχρονων ενεργειακών λύσεων, ο εκσυγχρονισμός των δικτύων και των συσκευών κ.λπ. Επίσης, θα υπάρξει ενδελεχής ενημέρωση ως προς τις απαιτήσεις του νέου νομοθετικού πλαισίου και τις προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ. Πιο συγκεκριμένα, οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν είναι οι ακόλουθες: 

  •          Αρχιτέκτονες – Παρουσίαση case studies 
  •          Δόμηση – Κατασκευή – Διακόσμηση 
  •          Αυτοματισμοί – Εξοικονόμηση ενέργειας 
  •          Green Hotel
  •          Interior Design – Εξωτερικοί χώροι 
  •          Αρχιτεκτονικός φωτισμός 
  •          Σύμβουλοι Ανάπτυξης – Χρηματοδοτήσεις – ΕΣΠΑ 

 

 

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο