Τα νέα των μελών μας

Forum S.A: Hotel Build & Design: Όλες οι σύγχρονες λύσεις δόμησης, ανακαίνισης & ενέργειας μόνο στη HORECA 2017

undefined

 

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε φέτος τον Φεβρουάριο, ο νέος τομέας HOTEL BUILD & DESIGN θα αποκτήσει δεσπόζουσα θέση στη 12η HORECA 2017, καλύπτοντας 30% μεγαλύτερη εκθεσιακή επιφάνεια και φιλοξενώντας όλες τις μεγάλες εταιρείες που ασχολούνται με τη δόμηση και τη διακόσμηση των ξενοδοχείων. 

Προκειμένου να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των ξενοδόχων για σύγχρονες, καινοτόμες και λειτουργικές λύσεις ως προς την κατασκευή, την ανακαίνιση, το design και την ενεργειακή θωράκιση των μονάδων φιλοξενίας, η FORUM AE προχωρά στην αναβάθμιση του τομέα HOTEL BUILD & DESIGN στη 12η HORECA 2017. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί το τετραήμερο 10-13 Φεβρουαρίου 2017 στο Metropolitan Expo της Αθήνας, με τη συμμετοχή 550 εκθετών!

Εξασφαλίζοντας 30% μεγαλύτερη εκθεσιακή επιφάνεια ώστε να λάβουν μέρος στην έκθεση όλες ανεξαιρέτως οι σημαντικές εταιρείες του κλάδου, η HORECA 2017 θα προσφέρει στους επισκέπτες της ένα πανόραμα νέων ιδεών γύρω από τη δόμηση και τη διακόσμηση των ξενοδοχειακών μονάδων κάθε μεγέθους.

Αποδεικνύοντας εμπράκτως την υποστήριξή της προς την τουριστική αγορά, η HORECA 2017 θα δώσει την ευκαιρία στους ξενοδόχους αλλά και τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων από όλη τη χώρα να διερευνήσουν όλες τις προσφερόμενες κατασκευαστικές λύσεις και να επιλέξουν εκείνες που ανταποκρίνονται στο ύφος και τον προϋπολογισμό κάθε επιχείρησης. 

undefined

Έμφαση σε καινοτόμες και οικονομικές λύσεις δόμησης και διακόσμησης 

Στην “καρδιά” του τομέα HOTEL BUILD & DESIGN, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο HALL 2 του εκθεσιακού κέντρου, διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι επαγγελματίες από τους κλάδους της αρχιτεκτονικής, της διακόσμησης, των κατασκευών, της ενέργειας και της τεχνολογίας θα παρουσιάσουν καινοτόμες λύσεις, πρότυπες κατασκευαστικές παρεμβάσεις και προηγμένες τεχνολογικά σχεδιαστικές εφαρμογές, οι οποίες θα καλύπτουν αποτελεσματικά όλες τις ανάγκες των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Οι εισηγήσεις και οι παρουσιάσεις θα καλύψουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

Καινοτόμες αρχιτεκτονικές λύσεις

Πρότυπες κατασκευαστικές παρεμβάσεις

Προηγμένες τεχνολογικά σχεδιαστικές εφαρμογές

Ανακαίνιση

Διακόσμηση

Ενεργειακός σχεδιασμός & Περιβαλλοντικό αποτύπωμα

Νέες τάσεις & Καινοτόμα δομικά υλικά

Χρηματοδοτήσεις & Πιστοποιήσεις 

Οι εισηγητές θα αναφερθούν διεξοδικά σε πετυχημένα case studies και θα απαντήσουν σε όλα τα καίρια ερωτήματα που θα τους θέσουν οι επιχειρηματίες του ξενοδοχειακού κλάδου.

undefined

Περισσότερες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα www.horecaexpo.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο