Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: HORECA Business Lab: Οι τουριστικές επιχειρήσεις στη νέα εποχή

undefined

 

Σε μία εποχή που η βαριά βιομηχανία της χώρας μας, γνωρίζει τεράστια ανάπτυξη και ο έντονος ανταγωνισμός που επικρατεί στον χώρο του Τουρισμού δημιουργεί νέες απαιτήσεις, το Business Lab της HORECA θα παρέχει την απαραίτητη πληροφόρηση στον επαγγελματία του κλάδου.

Με κύριο μέλημα την εκπαίδευση και καλύτερη πληροφόρηση των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης, η 15η HORECA (7-10 Φεβρουαρίου, Metropolitan Expo) εγκαινιάζει το Business Lab: μία παράλληλη εκδήλωση μέσα από την οποία θα αναπτυχθούν και θα παρουσιαστούν θέματα που αφορούν την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική εμπορικά ψηφιακή παρουσία των επιχειρήσεων του τουρισμού αλλά και την οργάνωση και διοίκηση των ξενοδοχειακών μονάδων και των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης, με τρόπο άρτιο και αποτελεσματικό. Σκοπός του πλούσιου προγράμματος που θα διαμορφωθεί είναι να παρέχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες που χρειάζεται ο σύγχρονος επιχειρηματίας, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής και του πελάτη.

Οι ψηφιακές… εξελίξεις επί τάπητος
Παγκόσμιες ψηφιακές εξελίξεις, τάσεις, εργαλεία, προϊόντα και καινοτομίες που βρίσκουν εφαρμογή στην ξενοδοχειακή βιομηχανία και αποτελούν την ραχοκοκαλιά του σύγχρονου τρόπου πωλήσεων, marketing και οργάνωσης των ξενοδοχειακών καταλυμάτων, θα τεθούν επί χάρτου, από μια ομάδα Ελλήνων και ξένων ειδικών. Ομιλίες, πάνελ, case studies και γενικότερα μία ευρεία θεματική γκάμα θα παρουσιαστεί στο ειδικά διαμορφωμένο stage του Business Lab στο Hall 3. Σημεία όπου θα εστιάσουν οι ειδικοί είναι μεταξύ άλλων οι online πωλήσεις-κρατήσεις, τα web sites, η διαχείριση των social media, η προβολή, η διαφήμιση και προώθηση, τα κανάλια διανομής, τα πιο σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία για τα ξενοδοχεία, οι λύσεις μηχανοργάνωσης και μηχανογράφησης.

Αποτελεσματική διοίκηση και διαχείριση
Η τεχνολογία μπορεί να είναι απαραίτητη αλλά η ουσία δεν παύει να είναι η real life σωστή διαχείριση και οργάνωση μιας επιχείρησης. Εδώ λοιπόν έρχεται το business coaching το οποίο απευθύνεται σε ξενοδόχους και γενικότερα managers ho.re.ca. που επιθυμούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα μειώνοντας χρόνο και κόπο που απαιτούν διάφορες εργασίες. Πρόσληψη, αξιολόγηση, διαχείριση κι εκπαίδευση προσωπικού, οργάνωση χώρου (από σάλα μέχρι κουζίνα), marketing, δημόσιες σχέσεις, πωλήσεις σε υφιστάμενο και νέο πελατολόγιο, εισπράξεις, πληρωμές, οικονομικός προγραμματισμός, βελτιστοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας, ποιοτικός έλεγχος, επενδύσεις είναι μόνο μερικά από τα ζητήματα που απασχολούν ένα συνειδητοποιημένο επιχειρηματία. Έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη του κλάδου καθώς και ειδικοί σε θέματα management θα δώσουν το «παρών» στο Business Lab ώστε να βάλουν κι αυτοί το δικό τους λιθαράκι στο οικοδόμημα της υγειούς επιχειρηματικότητας.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Business Lab εδώ.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο