Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: HORECA 2020: 550 εκθέτες θα δώσουν και πάλι το δυναμικό «παρών»

Σε ρυθμούς HORECA βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες η οργανωτική ομάδα της μεγαλύτερης έκθεσης στην Ελλάδα, προκειμένου 7-10 Φεβρουαρίου 2020, το πιο σημαντικό εμπορικό φόρουμ για τα Ξενοδοχεία και την Μαζική Εστίαση, να επανέλθει μεγαλύτερο και πληρέστερο. 

Η έκθεση HORECA, μετά από 15 χρόνια εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας, αποτελεί σήμερα το πλέον κομβικό εμπορικό φόρουμ για τους επαγγελματίες του κλάδου των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης και το σπουδαιότερο κοινωνικό γεγονός στο οποίο ενώνονται όλες οι επιχειρηματικές δυνάμεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού. 

undefined

550 εκθέτες θα δώσουν και πάλι το δυναμικό «παρών»

Περίπου 4 μήνες πριν ανοίξει τις πύλες της η 15η HORECA, ήδη είναι sold out καθώς 550 εκθέτες έχουν οριστικοποιήσει με συμβόλαιο την συμμετοχή τους, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης. Η συμμετοχή λοιπόν των μεγαλύτερων και σημαντικότερων επιχειρήσεων της προμηθευτικής αγοράς, επιβεβαιώνει επίσης ότι αποτελεί τον αδιαφιλονίκητο εκθεσιακό θεσμό της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας. Οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν, θα παρουσιάσουν για ακόμα μία χρονιά όλες τις νέες και καινοτόμες λύσεις που χρειάζονται οι επαγγελματίες του κλάδου για να εκσυγχρονίσουν, να εξοπλίσουν ή να ανακαινίσουν τις επιχειρήσεις τους αλλά και για να προσφέρουν ένα αναβαθμισμένο προϊόν και υπηρεσίες στον πελάτη τους. 

undefined

Όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου δίνουν ραντεβού εδώ

Για 15η χρονιά η έκθεση ετοιμάζεται ώστε να φέρει σε επαφή τους επαγγελματίες του Τουρισμού με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα (foodservice, καφές και ροφήματα, αλκοολούχα και μη ποτά, τρόφιμα και σνακ), με τις κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό και εστιατορικό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και με τις σημαντικότερες εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας για τα ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης. Στα περίπτερα των 550 εκθετών τα οποία θα καλύψουν 50.000 τ.μ. συνολικής εκθεσιακής επιφάνειας θα παρουσιαστούν όλες οι σύγχρονες τάσεις και τα καινοτόμα προϊόντα προκειμένου η έκθεση να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις απαιτήσεις των σύγχρονων τουριστικών καταλυμάτων και των επισιτιστικών επιχειρήσεων. Παράλληλα, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των επισκεπτών της για γνώση και εξειδίκευση θα φιλοξενήσει και φέτος μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις που αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον χιλιάδων επαγγελματιών που δεν «επαναπαύονται» και θέλουν συνεχώς να εξελίσσονται. 

undefined

Η 15η HORECA 2020, λοιπόν, σύμφωνα με τα παραπάνω δεδομένα, θα αποτελέσει και πάλι το μεγαλύτερο εκθεσιακό event στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες εκθέσεις του είδους της διεθνώς, και θα συμβάλει στην βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών και των υπηρεσιών των Ξενοδοχείων και των επιχειρήσεων της Μαζικής Εστίασης της χώρας μας!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.