Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: HORECA 2019: Τα πάντα για το cocktail και τo bar management στο Beer and Spirits Show

 

Κορυφαίοι Bartenders από την Ελλάδα και το εξωτερικό πρόκειται να μεταδώσουν τη γνώση και την τέχνη τους, αποκαλύπτοντας νέες τεχνικές και προτάσεις που κυριαρχούν παγκοσμίως στον κλάδο του bartending, κατά την διάρκεια του Beer & Spirits Show. 

Σε μία εποχή που όλο και περισσότερες επιχειρήσεις του κλάδου, όπως bar, cafebar, barrestaurant, κάνουν την εμφάνιση τους ενώ οι ήδη υπάρχουσες, βελτιώνονται και αναπτύσσονται συνεχώς, το Beer & Spirits Show της HORECA, (8-11 Φεβρουαρίου 2019, Metropolitan Expo), έρχεται για ακόμα μία χρονιά να παρουσιάσεις τις εξελίξεις, τις τάσεις, τα καινοτόμα προϊόντα αλλά και να δώσει λύσεις, να προβληματίσει και να δώσει στον επαγγελματία του κλάδου τα απαραίτητα εργαλεία και εφόδια για να κάνει την επιχείρηση του όχι μόνο βιώσιμη αλλά και ανταγωνιστική. 

undefined

Καινοτόμες προτάσεις και επιτυχημένα casestudies στη σκηνή του Beer & Spirits

Ο κλάδος της Φιλοξενίας σε γενικότερα πλαίσια, που περιλαμβάνει από πεντάστερα ξενοδοχεία μέχρι beachbar σε μία παραλία ενός νησιού, τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει στο κομμάτι του bar και του cocktail, γεγονός που μεγαλώνει και εξελίσσει τις ανάγκες για σωστό barmanagement, ενδιαφέρουσα κάβα, πρωτοποριακές προτάσεις όσον αφορά την cocktaillist, σωστή διαχείριση του προσωπικού, καινοτόμες προτάσεις marketing. Η εκδήλωση Beer & SpiritsShow, που πλέον έχει αποτελέσει έναν θεσμό από μόνη της όσον αφορά τον κλάδο του bartending και τους ανθρώπους του, έρχεται και αυτή την χρονιά, ακόμα πιο ανανεωμένη και με ακόμα πιο πλήρες πρόγραμμα προκειμένου να καλύψει τις παραπάνω ανάγκες και να δώσει απαντήσεις και λύσεις μέσα από παρουσιάσεις και εισηγήσεις από καταξιωμένους και έμπειρους bartenders αλλά και brand ambassadors. Παράλληλα με βάση καινοτόμα και κορυφαία casestudies του χώρου, που έχουν διαπρέψει σε Ελλάδα αλλά και έχουν αφήσει το αντίκτυπο και στην παγκόσμια bartending σκηνή, θα συζητηθεί και θα αναλυθεί η σωστή λειτουργία των bar αλλά και τους τρόπους με τους οποίους κατάφεραν να ξεχωρίσουν. 

undefined

Οι Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί της ΕΜΕ και πάλι στη HORECA

Για ακόμα μία χρονιά, η HORECA θα φιλοξενήσει, στην σκηνή του Beer & Spirits Show, τους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος με σκοπό να αναδείξει και πάλι τα νέα ταλέντα στην υψηλή τέχνη των cocktails. Δημιουργικοί, ανερχόμενοι bartenders οι οποίοι θα λάβουν μέρους στους διαγωνισμούς (15oς Πανελλήνιος Διαγωνισμός Flair Tending, 7ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ελληνικού Cocktail, 9ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός NonAlcoholCocktail, 24ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Classic Cocktail) υπόσχονται να παρουσιάσουν μοναδικά, ολοκαίνουρια mix και να κερδίσουν εκτός από την πρωτιά και μία θέση στην ελληνική σκηνή του bartending.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο