Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: HORECA 2019: Χιλιάδες στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου & της μαζικής εστίασης πέρασαν τις πύλες της

HORECA 2019: Χιλιάδες στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου & της μαζικής εστίασης πέρασαν τις πύλες του μεγαλύτερου εκθεσιακού event στην Ελλάδα! 

Όλες οι σύγχρονες τάσεις και οι εξελίξεις για τα ξενοδοχεία και την μαζική εστίαση «πρωταγωνίστησαν» στην 14η HORECA, που πραγματοποιήθηκε 8-11 Φεβρουαρίου στο Metropolitan expo, επιβεβαιώνοντας τον σημαίνον ρόλο της στην βελτίωση των τουριστικών υποδομών της χώρας μας.

Για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες η 14η HORECA αποτέλεσε ένα ολοζώντανο εμπορικό φόρουμ, όπου οι 550 εκθέτες είχαν την ευκαιρία να κάνουν  παρά πολλές επαφές, τέτοιας ποιότητας και ποσότητας που ξεπερνούν κάθε άλλο τρόπο επικοινωνίας με πελάτες και δυνητικούς πελάτες τους. Από την πλευρά τους οι χιλιάδες επαγγελματίες από τον χώρο της φιλοξενίας που κατέκλυσαν τα Halls της έκθεσης εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίηση τους από τον όγκο, την ποικιλία, την ποιότητα και την καινοτομία των εκθεμάτων αλλά και έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις πρωτότυπες ιδέες και ενδιαφέρουσες προτάσεις που παρουσιάστηκαν στα special events.

undefined

 

Η, για ακόμα μία χρονιά, αυξημένη προσέλευση ξενοδόχων και επιχειρηματιών από την αγορά της καφεστίασης, κατά κύριο λόγο στελεχών, αντανακλά το έκδηλο επιχειρηματικό και επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει για τους συγκεκριμένους κλάδους, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η HORECA απαντά στις πραγματικές ανάγκες των δύο βασικών πυλώνων της ελληνικής οικονομίας: του Τουρισμού και της Εστίασης και αποτελεί βασικό «αρωγό» στην ανάπτυξη και ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Η 14η HORECA, με μια απίστευτα μεγάλη επισκεψιμότητα -ποιοτικού επαγγελματικού κοινού-, συγκέντρωσε χιλιάδες επαγγελματίες μέσα σε τέσσερις ημέρες, απέδειξε περίτρανα ότι αποτελεί το πλέον σημαίνον εμπορικό forum στη χώρα μας και επιβεβαίωσε για ακόμα μία χρονιά ότι είναι από τις λίγες εκθέσεις που αποδεδειγμένα μπορεί να εγγυηθεί την υλοποίηση των στόχων και την εμπορική επιτυχία των εκθετών της.

Έκθεση και εκθέτες κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις των επισκεπτών

Προκειμένου να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες που προσφέρει προς τους εκθέτες και τους επισκέπτες της, η HORECA εφάρμοσε και φέτος το καινοτόμο ψηφιακό σύστημα αυτόματης μέτρησης της ικανοποίησης του κοινού Private Review. Συνολικά, περισσότεροι από 7.500 επισκέπτες της έκθεσης (αριθμός πολλαπλάσιος από το δείγμα που συνήθως χρησιμοποιεί μία συμβατική έρευνα με ερωτηματολόγια) εξέφρασαν τη γνώμη τους για τη HORECA στα ειδικά μηχανήματα που είχαν τοποθετηθεί στις εξόδους και τον κεντρικό διάδρομο του εκθεσιακού κέντρου. Σύμφωνα με τις μετρήσεις, σε ποσοστό 87%, οι επισκέπτες της HORECA δήλωσαν εξαιρετικά ή πολύ ικανοποιημένοι από την επίσκεψή τους στην έκθεση, επιβραβεύοντας έτσι το υψηλό οργανωτικό επίπεδο αλλά και την άρτια παρουσία των ίδιων των εκθετών. Τέλος, εξίσου εντυπωσιακό -της τάξεως του 88%- ήταν και το ποσοστό των επισκεπτών που έμειναν ικανοποιημένοι από το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων που παρακολούθησαν κατά την επίσκεψή τους στη HORECA.

undefined

Mαζικότατη η προσέλευση ξενοδόχων από όλη τη χώρα στην 8η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξ.E.E.

Με πρωτοφανή συμμετοχή περισσότερων από 1.000 ξενοδόχων πραγματοποιήθηκε η 8η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, στη HORECA 2019. Η Ετήσια Γενική Συνέλευση έλαβε χώρα την Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου, κατά την διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος του ΞΕΕ κ. Αλέξανδρος Βασιλικός αναφέρθηκε στο όραμα και τη στρατηγική του ΞΕΕ, υπογραμμίζοντας πως «το να κρατήσουμε ψηλά τον ελληνικό Τουρισμό είναι η μεγάλη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας».

undefined

Moνοπώλησαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών τα specialevents!

Εκατοντάδες επαγγελματίες από κάθε γωνιά της Ελλάδας γέμισαν τους χώρους των παράλληλων εκδηλώσεων της 14ης ΗΟRECA, οι οποίες κάλυψαν κάθε πτυχή της σύγχρονης γαστρονομίας, της καφεστίασης, και του ψηφιακού marketing. Από νωρίς το πρωί μέχρι το κλείσιμο της έκθεσης, εκατοντάδες επισκεπτών συνέρρεαν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των παράλληλων εκδηλώσεων, για να παρακολουθήσουν με αμείωτο ενδιαφέρον το πλούσιο πρόγραμμα θεματικών events της HORECA 2019. Διαγωνισμοί, σεμινάρια, διαδραστικές επιδείξεις, live cooking shows και συναρπαστικά happenings μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών επισκεπτών για άλλη μια χρονιά!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο