Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: H FOOD EXPO επανέρχεται σε ασφαλείς ημερομηνίες & ασφαλείς συνθήκες!

 

undefined

 

Η εξαιρετικά θετική πορεία των εμβολιασμών στη χώρα μας, καθώς και η πρόθεση της κυβέρνησης για άνοιγμα της αγοράς από τα τέλη Μαρτίου, δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε η FOOD EXPO να διοργανωθεί με απόλυτη επιτυχία στις νέες “ασφαλείς” ημερομηνίες 12-15 Ιουνίου 2021. Συγκεκριμένα, το γεγονός ότι οι εξελίξεις στον τομέα των εμβολίων του κορωνοϊού είναι πάρα πολύ γρήγορες σε συνδυασμό με το ότι πολύ σύντομα τόσο η εστίαση όσο και ο κλάδος του τουρισμού θα μπουν σε τροχιά επανεκκίνησης, θα διαμορφώσουν ένα ευνοϊκό πλαίσιο για την πραγματοποίηση της έκθεσης μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, αλλά και σε συνθήκες κοινωνικές και εμπορικής ομαλότητας. 

undefined

Παράλληλα, η εμπειρία των όσων έχουν συμβεί τον τελευταίο χρόνο απέδειξε ότι η αγορά έχει ανάγκη την πραγματοποίηση των εκθέσεων, οι οποίες εξακολουθούν να αποτελούν το σημαντικότερο forum για τις εμπορικές συναλλαγές και δεν μπορούν να υποκατασταθούν εύκολα από ενέργειες και δράσεις ψηφιακής μορφής. Η FOOD EXPO, μια έκθεση διεθνών προδιαγραφών και σημαντικός θεσμός για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά, δεν μπορεί να απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα από τα δρώμενα της αγοράς. 

Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψιν όλα τα παραπάνω δεδομένα, προχωρούμε ακόμα πιο δυναμικά στη διοργάνωση της FOOD EXPO, ακολουθώντας πάντοτε τους κανόνες για την προστασία της υγείας όλων. Τέλος, για όσους ίσως δεν καταφέρουν να επισκεφτούν την φυσική έκθεση, κατά τη διάρκειά της θα λειτουργήσει παράλληλα και η ηλεκτρονική πλατφόρμα της ψηφιακής έκθεσης, μέσω της οποίας θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με τους εκθέτες.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο