Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: H FOOD EXPO 2020 φιλοξενεί μία ακόμα Ημερίδα της ΠΕΤΕΤ

undefined

Οι παγκόσμιες διατροφικές τάσεις που οδηγούν στην ανάγκη για μία «καθαρή ετικέτα» στα τρόφιμα και ποτά αλλά και η βιώσιμη ανάπτυξη είναι οι δύο κύριες θεματικές ενότητες της ημερίδας που διοργανώνει η ΠΕΤΕΤ. Τι είναι η καθαρή ετικέτα; Πως οι σύγχρονες ανάγκες και διατροφικές απαιτήσεις του καταναλωτή διαμορφώνουν την συσκευασία; Κατά πόσο οι διατροφικές συνήθειες του σύγχρονου καταναλωτή έχουν επηρεάσει τις βιομηχανίες και βιοτεχνίες τροφίμων και ποτών όσον αφορά την παραγωγή του τελικού προϊόντος; Την Κυριακή 8/3 από τις 15:00-17:00 στο ειδικά διαμορφωμένο Workshops & Seminars Stage στο Hall 2, θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέρουσες ομιλίες από εξειδικευμένα στελέχη της αγοράς, έμπειρους ακαδημαϊκούς αλλά και εκπροσώπους θεσμικών φορέων, κατά την διάρκεια των οποίων θα αναλυθούν διεξοδικά όλα τα παραπάνω θέματα. Παράλληλα, κατά την ίδια εκδήλωση θα συζητηθεί και το θέμα της βιώσιμης ανάπτυξης, η οποία πλέον για τις περισσότερες επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών αποτελεί όχι απλά μία επιλογή αλλά το core business της δραστηριότητας τους και αναθεωρούν τις οργανωτικές δομές τους και τις στρατηγικές τους.

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:

1η θεματική ενότητα: Διατροφικές τάσεις – Καθαρή ετικέτα (μείωση ζαχάρων, λίπους αλατιού,vegan, εμπλουτισμένα τρόφιμα κλπ)
Συντονιστής: Μιχάλης Ορεστίδης / Αντιπρόεδρος ΠΕΤΕΤ
Ομιλητές: Νίκος Βαλέτ / Chipita, Μάκης Ρόκας / Polypan Group, Δρ. Αστερία Σταματάκη /Διατροφολόγος
2η θεματική ενότητα: Επιλογές και δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης
Συντονιστής: Νίκος Γκιώνης / Υπ. επιστημονικής ΠΕΤΕΤ
Ομιλητές: Γιάννης Μποζιάρης / Παν. Θεσσαλίας, Καθηγητής ΓΠΑ ή ΠΑΔΑ- Εκπρόσωπος ΣΕΒΤ, Γιάννης Σμαρνάκης / Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων / ΠΕΤΕΤ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο