Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: FOODTECH 2021: Επανέρχεται δυναμικά και σε covid-free συνθήκες

 

undefined

 

Με τη συμμετοχή 180 εκθετών -εταιρίες leaders στην αγορά-, η FOODTECH 2021 (12-15 Νοεμβρίου, Metropolitan Expo) θα αποτελέσει ένα covidfree σημείο συνάντησης και κέντρο επενδυτικών επιλογών, για όλες τις παραγωγικές και προμηθευτικές επιχειρήσεις του κλάδου Τροφίμων & Ποτών. 

Η Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών, ο μεγαλύτερος κλάδος στην ελληνική μεταποίηση, στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας επέδειξε και συνεχίζει να επιδεικνύει προσαρμοστικότητα και πορεύεται με αισιοδοξία, καθώς οι επιχειρήσεις του κλάδου αναδιοργανώνονται και επιλέγουν τεχνολογίες και καινοτομίες για να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της εποχής. Παράλληλα, τα προγράμματα του ΕΣΠΑ για το 2021-2027, δίνουν το πράσινο φως των επενδύσεων και θέτουν τις βάσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τον εκσυγχρονισμό των μεταποιητικών επιχειρήσεων. Η FOODTECH, με τη συμμετοχή 180 εκθετών -leader της αγοράς- και πλούσιες επιμορφωτικές εκδηλώσεις έρχεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την επόμενη ημέρα για το FnB industry. 

Οι επισκέπτες θα δουν από κοντά τεχνολογίες αιχμής και αυτοματισμούς για να εκσυγχρονίσουν τις υποδομές τους και τη λειτουργία παραγωγής, εξασφαλίζοντας συγχρόνως υψηλή ποιότητα τελικού προϊόντος. Επίσης, θα συνομιλήσουν με εκπροσώπους εταιριών που έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον μετασχηματισμό και την τεχνολογική εξέλιξη της βιομηχανίας τροφίμων & ποτών, αλλά και θα βρουν καινοτόμες προτάσεις και λύσεις για το design, το marketing, και την αειφορία, αλλά και όλες τις λύσεις στον τομέα της συσκευασίας. 

Mία covidfree έκθεση

H διοργανώτρια εταιρεία θα επιτρέψει την είσοδο στην έκθεση μόνο στους κατόχους Green Pass, εφαρμόζοντας πιστά όλες τις οδηγίες και τους όρους του σχετικού υγειονομικού πρωτοκόλλου που αφορούν τη λειτουργία των εμπορικών εκθέσεων. 

undefined

FOODTECH & ARTOZA: Ένα νέο πανίσχυρο εκθεσιακό «προϊόν»

Η παράλληλη διοργάνωση της FOODTECH με την ARTOZA, τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στα Βαλκάνια, θα αναδείξει σημαντικές συνέργειες και θα έχει πολλαπλά εμπορικά οφέλη τόσο για τους εκθέτες όσο και για τους επισκέπτες των δύο εκθέσεων. Συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν κατά την επίσκεψή τους και στη FOODTECH, σύγχρονες λύσεις συσκευασίας που μπορούν να βρουν εφαρμογή και στην δική τους παραγωγή, εξελιγμένα μηχανήματα νέας γενιάς για την βελτιστοποίηση και αυτοματοποίηση της διαδικασίας παραγωγής και τέλος high-end λύσεις για την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων.

Τεχνογνωσία & καινοτομία στο FOODTECH Lab

Κατά την διάρκεια της FOODTECH 2021 θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο stage ενημερωτικά workshops από experts του κλάδου και στελέχη της αγοράς, τα οποία θα πραγματεύονται τα πιο επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν το f&b industry, όπως: 

  • Τεχνολογίες και ψηφιακά εργαλεία στην παραγωγή και συσκευασία τροφίμων και ποτών
  • Η επίπτωση της νομοθεσίας και των νέων υλικών στη βιομηχανία τροφίμων
  • Μετανάστευση από τη συσκευασία στα τρόφιμα
  • Διεθνείς τάσεις, νέες απαιτήσεις και νομοθεσία για τη συσκευασία τροφίμων και ποτών
  • Σύγχρονες εξελίξεις στη διατροφή (Ειδικές διατροφικές ανάγκες, Σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις, Ευρωπαϊκή Στρατηγική F2F & Δράσεις ΒΤ)
  • Industry 4.0: Η επίδρασή της, στην ανάπτυξη της Βιομηχανίας Τροφίμων (Νέες Τεχνολογίες, Ψηφιοποίηση, Ανθρώπινο Δυναμικό) 

undefined

FOODTECH Digital: Μία αξιόπιστη ψηφιακή πλατφόρμα

Η διοργανώτρια εταιρία της έκθεσης, ανταποκρινόμενη στις εξελίξεις και τις ανάγκες της μετά covid εποχής και με στόχο να εξασφαλίσει τα μέγιστα εμπορικά οφέλη για εκθέτες και επισκέπτες, εγκαινιάζει μία custom made ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία θα λειτουργήσει παράλληλα με την φυσική έκθεση. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα δώσει την ευκαιρία στους εκθέτες να αναδείξουν, μέσα από την σελίδα του προφίλ της εταιρείας τους, τα καινοτόμα προϊόντα, τις νέες τεχνολογίες και τις υπηρεσίες τους σε ιδιοκτήτες και σημαντικά στελέχη από όλο το φάσμα των παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων και ποτών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που δεν θα καταφέρουν να παραβρεθούν στην έκθεση. Εκθέτες και αγοραστές θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν b2b meetings μέσω video call ή online chat για να συνομιλήσουν μεταξύ τους και φυσικά να κλείσουν απευθείας σημαντικές και επικερδείς εμπορικές συμφωνίες. 

Μεγάλη κλήρωση με δώρο ένα επαγγελματικό Van RENAULT

Η FOODTECH 2021 αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες των σημερινών επιχειρήσεων, ιδιαίτερα στη μετά COVID-19 εποχή, στέκεται στο πλευρό των επαγγελματιών του κλάδου και τους δίνει τη δυνατότητα να κερδίσουν κατά την επίσκεψή τους στην έκθεση, ένα υπερσύγχρονο επαγγελματικό όχημα με τη σφραγίδα της Renault. Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων του κλάδου της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών που θα επισκεφθούν την έκθεση, θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα επαγγελματικό Renault Express Van, αφού συμπληρώσουν το σχετικό κουπόνι στο περίπτερο της Renault, στο Hall 3.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.