Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: FOODTECH 2019: 220 Έλληνες και ξένοι εκθέτες, οι leader του κλάδου

undefined

 

HFOODTECH πρόκειται να ανοίξει τις πύλες της σε λίγους μήνες και η ανταπόκριση της αγοράς για συμμετοχή έχει ξεπεράσει ήδη κάθε προσδοκία. 

Η FOODTECH 2019, που θα πραγματοποιηθεί 12-14 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo, από την πρώτη της κιόλας διοργάνωση, έχει βάλει τις βάσεις για να γίνει ο μεγάλος εκθεσιακός θεσμός για τις τεχνολογίες παραγωγής, επεξεργασίας, συσκευασίας, αποθήκευσης και διακίνησης των Τροφίμων & Ποτών, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στη Ν.Α. Ευρώπη. Η τεράστια σε μέγεθος και διάρκεια διαφημιστική προβολή, οι στοχευμένες δράσεις προσέλκυσης επίλεκτων αγοραστών από το εξωτερικό, το υψηλό οργανωτικό επίπεδο, σε συνδυασμό με την αποστολή από την διοργανώτρια εταιρεία προσωπικών barcode προσκλήσεων σε χιλιάδες στελέχη του κλάδου, εγγυώνται την τεράστια εμπορική επιτυχία της έκθεσης. 

Πάνω από 160 εταιρείες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή

Στην FOODTECH 2019 θα συμμετάσχουν ως εκθέτες προμηθευτικές επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό που παράγουν ή εισάγουν προϊόντα και υπηρεσίες Τεχνολογίας και Εξοπλισμού του κλάδου Τροφίμων & Ποτών. Ήδη έχουν οριστικοποιήσει την συμμετοχή τους πάνω από 160 ελληνικές και ξένες εταιρείες από την Κύπρο, την Γερμανία, την Ιταλία και την Τουρκία, ενώ ο αριθμός αναμένεται να ξεπεράσει τους 220 εκθέτες. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν αρκετές σημαντικές επιχειρήσεις, όπως: ACMON GROUP, AIR LIQUIDE HELLAS, AVENCO SA, EUROPACK AEE, HELLAS DIGITAL, INOVA ΑΕΒΕ, KAPELIS PACKAGING, MULTIVAC HELLAS, NOVA PACKAGING, SABO ΑΕΒΕ, SILGAN CLOSURES GMBΗ, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ, ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜ. ΕΞΟΠΛ., ΒΑΡΔΟΥΛΗΣ ΑΕ, ΓΚΑΤΖΕΛΑΚΗΣ ΑΕ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΟΜΙΛΟΣ, ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ, ΜΑΚΕΛΗΣ Ν.Α. ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΜΠΟΝΑΡΟΣ ΑΕ, ΣΑΜΠΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΒΕΕ, ΤΑΧΥΠΑΚ ΕΠΕ, ΥΔΑΤΩΡ ΑΕ, ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ ΓΡ. ΤΕΧΝΩΝ, ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ, CSB-SYSTEM S.R.L., FA FOOD ALLERGENS LAB LTD αλλά και πολλές άλλες. 

Δείτε τη Λίστα Εκθετών της FOODTECH 2019

«Χτίζοντας» στρατηγικές συνεργασίες με τους decision makers της αγοράς 

H FOODTECH θα αποτελέσει το πιο σημαντικό σημείο συνάντησης για τους decision makers της βιομηχανίας των τροφίμων και ποτών, καθώς αναμένεται 18.000 σημαντικά στελέχη (R&D Managers, Διευθυντές εργοστασίων) και ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων του κλάδου να την επισκεφτούν. Έτσι λοιπόν εταιρείες που θα συμμετάσχουν θα διευρύνουν το πελατολόγιο τους με νέους δυναμικούς πελάτες και έχουν την δυνατότητα να μεγαλώσουν το δίκτυο διανομής των προϊόντων τους. Επίσης, η έκθεση  θα αποτελέσει την ιδανική πλατφόρμα για να παρουσιάσουν οι εκθέτες τα προϊόντα & τις υπηρεσίες της επιχείρησης τους στους χιλιάδες στοχευμένους επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης και να πραγματοποιήσουν απευθείας εμπορικές συναλλαγές. Εδώ οι εταιρείες leader της αγοράς θα συναντήσουν από κοντά τους «κατάλληλους» μελλοντικούς συνεργάτες τους και θα «χτίσουν» νέες στρατηγικές εμπορικές σχέσεις που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής και οικονομικής δραστηριότητας τους. 

Διαμορφώνοντας το μέλλον του κλάδου

Στόχος της FOODTECH είναι να αναδείξει τις καινοτομίες, τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογικές λύσεις (από τις α’ ύλες μέχρι τον εξοπλισμό) που κυριαρχούν ή θα κυριαρχήσουν στον κλάδο της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών στο μέλλον. Οι εκθέτες λοιπόν θα συμβάλλουν στην διαμόρφωση των εξελίξεων του κλάδου και μέσα από αυτό θα κερδίσουν προστιθέμενη αξία για την επιχείρηση τους, καθώς θα είναι ανάμεσα σε αυτούς που «δείχνουν» τον δρόμο για το μέλλον του κλάδου. Επίσης, θα ακούσουν απευθείας από τους πλέον ειδικούς ποιες είναι οι ανάγκες της αγοράς και θα δώσουν απαντήσεις σε φλέγοντας θέματα που αφορούν τους συγκεκριμένους επαγγελματίες. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.