Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: FOOD EXPO Digital 2021 – Η αξιόπιστη ψηφιακή έκθεση

 

undefined

 

Η FOOD EXPO, η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Ν.Α. Ευρώπη, γίνεται τώρα και ψηφιακή φέρνοντας σε επαφή τους εκθέτες της με Έλληνες και διεθνείς αγοραστές τροφίμων και ποτών. 

Η FOOD EXPO Digital, θα πραγματοποιηθεί μέσω μιας custom made ηλεκτρονικής πλατφόρμας και θα λειτουργήσει παράλληλα με τη φυσική έκθεση FOOD EXPO 2021, στις 29 Μαΐου με 1 Ιουνίου 2021. Οι εκθέτες έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν μόνο στην ψηφιακή έκθεση, χωρίς να απαιτείται η συμμετοχή τους με περίπτερο και στη φυσική έκθεση. Η FOOD EXPO Digital θα πραγματοποιηθεί σε κάθε περίπτωση ακόμη και αν τελικά οι συνθήκες δεν επιτρέψουν τη διεξαγωγή της φυσικής έκθεσης. 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την FOOD EXPO Digital 2021 εδώ 

undefined

Μια tailor made διαδραστική πλατφόρμα

Η tailor made πλατφόρμα της ψηφιακής έκθεσης θα φέρει σε διαδραστική και ουσιαστική επαφή τους εκθέτες της FOOD EXPO 2021 με χιλιάδες Έλληνες και ξένους αγοραστές τροφίμων & ποτών, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε εγχώριους και διεθνείς food traders, οι οποίοι λόγω των συνθηκών δεν θα μπορέσουν να επισκεφτούν την έκθεση με φυσική παρουσία. 

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν μια τεράστια γκάμα ελληνικών και ξένων προϊόντων και υπηρεσιών συγκεντρωμένα σε μια digital πλατφόρμα και θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν απευθείας εμπορικές συμφωνίες με τους εκθέτες, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ενώ θα έχουν πρόσβαση στα προφίλ των ψηφιακών εκθετών και μετά το τέλος της FOOD EXPO 2021. Το ενδιαφέρον για online ραντεβού θα είναι αυξημένο, καθώς Έλληνες και ξένοι αγοραστές αναμένεται να πραγματοποιήσουν 15.000 video calls με τους εκθέτες. 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την ηλεκτρονική πλατφόρμα της FOOD EXPO Digital 2021 εδώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο