Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: FOOD EXPO 2021- Σημαντικοί ξένοι αγοραστές από επιλεγμένες χώρες

undefined

 

 

 

 

Το Hosted Buyers πρόγραμμα που έχει συμβάλλει όλα τα προηγούμενα χρόνια στην επιτυχία της έκθεσης, θα συνεχιστεί δυναμικά αλλά και με… ασφάλεια και στη FOODEXPO 2021 (6-9 Μαρτίου, Metropolitan Expo). 

Ένα δυναμικό πρόγραμμα προσέλκυσης ξένων αγοραστών από επιλεγμένες χώρες του εξωτερικού έχει ήδη αρχίσει να διαμορφώνεται και να οργανώνεται από την Forum. Στόχος της διοργανώτριας εταιρείας είναι, παρά τις δύσκολες συνθήκες που έχει δημιουργήσει παγκοσμίως η πανδημία, να εξασφαλίσει έναν διεθνή χαρακτήρα για την έκθεση, αλλά και να δώσει στους εκθέτες τη δυνατότητα να διευρύνουν τις εξαγωγικές τους δράσεις και να αναπτύξουν περαιτέρω το δίκτυό τους και εκτός των ελλαδικών συνόρων. 

undefined

Πάντοτε έχοντας ως γνώμονα την ασφάλεια των εκθετών και των επισκεπτών, οι key buyers που έχουν ήδη επιλεγεί, αλλά και αυτοί που θα προστεθούν στην πορεία μέχρι την πραγματοποίηση της έκθεσης, προέρχονται από χώρες, με χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο. 

Οι χώρες αυτές φυσικά είναι αγορές – στόχοι για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη 150 σημαντικοί διεθνείς αγοραστές, οι οποίοι είχαν εγγραφεί στο πρόγραμμα Hosted Buyers της έκθεσης του 2020, η οποία ακυρώθηκε, έχουν αλλάξει τα εισιτήριά τους και έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους στην έκθεση του 2021. 

undefined

Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτοί οι διεθνείς αγοραστές, είναι ιδιοκτήτες και σημαντικά στελέχη σε μεγάλες αλυσίδες supermarket και mini markets, σε παραδοσιακά παντοπωλεία και delicatessen, χώρους μαζικής εστίασης, ξενοδοχεία, ενώ είναι και ιδιοκτήτες ή chefs σε εστιατόρια με ελληνική και μεσογειακή κουζίνα. Η επίσκεψή τους στην έκθεση, τους δίνει την δυνατότητα να ενημερωθούν για όλα τα τελευταία νέα και τα καινούρια προϊόντα και φυσικά να πραγματοποιήσουν B2B meetings με τους Έλληνες και ξένους εκθέτες για να επιλέξουν ανάμεσα στους καλύτερους της αγοράς,  με στόχο να αυξήσουν την γκάμα των προϊόντων τους, αλλά και να βελτιώσουν τη γενικότερη εικόνα της επιχείρησής τους και να κλείσουν απευθείας εμπορικές συναλλαγές.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο