Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: FOOD EXPO 2021: Νέος τομέας φρέσκων φρούτων και λαχανικών

Με γνώμονα την αυξημένη ζήτηση από αγοραστές του εξωτερικού για Ελληνικά φρούτα και λαχανικά, η FORUM SA, προχώρησε στην δημιουργία ενός νέου τομέα στην σύνθεση της FOODEXPO 2021, η οποία θα πραγματοποιηθεί 6-9 Μαρτίου 2021.

Ο τομέας “Φρούτων  & Λαχανικών ” στο Hall 2 έχει ως σκοπό να προβάλλει την υψηλή ποιότητα της Ελληνικής παραγωγής  και θα συμμετέχουν σε αυτόν όλες τις παραγωγικές επιχειρήσεις αλλά και οι έμποροι φρούτων και λαχανικών οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε Έλληνες και ξένους αγοραστές.

undefined

Με βασικό κριτήριο ότι η εξωστρέφεια είναι ο μοχλός επιτάχυνσης για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων ήδη έχει αναπτυχθεί επικοινωνία με 70 δυναμικούς  αγοραστές φρούτων και λαχανικών από τις χώρες: Τσεχία, Γαλλία, Καναδάς, Ρουμανία, Πολωνία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ιταλία, Δανία, Αυστρία, Σουηδία Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ρωσία .

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το 50% των 750 αγοραστών που προσήλθαν στις εκθέσεις FOODEXPO των προηγούμενων ετών έκλεισαν συμφωνίες ή βρίσκονται σε διαβουλεύσεις για ανάπτυξη συνεργασίας μέσα από τις Β2Β συναντήσεις που διοργανώθηκαν μέσα στην έκθεση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο