Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: FOOD EXPO 2020: Οι decision makers του κλάδου τροφίμων & ποτών θα είναι και πάλι εδώ!

undefined

 

Με 1.350 εκθέτες και πάνω από 70.000 foodtraders από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο που αναμένεται να την επισκεφτούν, η FOODEXPO 2020, θα επιβεβαιώσει τον τίτλο της ως το μεγαλύτερο εμπορικό forum για τα τρόφιμα και ποτά στη Ν.Α Ευρώπη! 

Οι επαγγελματίες του κλάδου θα συναντήσουν τις εταιρείες leader της αγοράς

Η FOOD EXPO 2020 θα αποτελέσει και πάλι την κορυφαία στιγμή́ για την εγχώρια αγορά́, δίνοντας την ευκαιρία στις μεγαλύτερες παραγωγικές και μεταποιητικές μονάδες Τροφίμων και Ποτών που συμμετέχουν ως εκθέτες, να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε 75.000 αναμενόμενους Έλληνες και ξένους αγοραστές – επαγγελματίες από επιχειρήσεις της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης- και να συνάψουν σπουδαίες συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων! Παράλληλα, για ακόμα μία χρονιά θα αναδειχθεί ο διεθνής χαρακτήρας της έκθεσης καθώς οι ξένοι εκθέτες που θα συμμετάσχουν θα φτάσουν τους 300.  Οι εταιρείες αυτές είναι σημαντικές και μεγάλες παραγωγικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις από 38 χώρες όπως Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, Αίγυπτος, Τουρκία, Βουλγαρία, Κορέα, Πολωνία, Κίνα, Τυνησία, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ, Λίβανος, Ινδονησία, Σαουδική Αραβία, Σερβία, Ολλανδία, Ινδία, Ρουμανία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία, Μαλαισία, Κονγκό και Κύπρος. 

undefined

Νέος τομέας βιολογικών προϊόντων

Ο κλάδος των βιολογικών προϊόντων είναι από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους διεθνώς, ενώ η ζήτηση σε βιολογικά προϊόντα αυξάνεται διαρκώς. Η FOODEXPO ανταποκρινόμενη σε αυτή τη νέα ανάγκη της αγοράς, εγκαινιάζει έναν ξεχωριστό τομέα με βιολογικά προϊόντα. Οι εκθέτες του τομέα αυτού θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να έρθουν σε επαφή με τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες που ενδιαφέρονται να εντάξουν στην επιχείρησή τους οργανικά τρόφιμα και ποτά. 

5.000  διεθνείς αγοραστές από όλο τον κόσμο

Νέα θεαματική άνοδος στην προσέλευση διεθνών αγοραστών προβλέπεται στην 7η FOOD EXPO, καθώς αναμένεται να ξεπεράσουν τους 5.000, «διασφαλίζοντας» ένα νέο ακόμα ρεκόρ για την έκθεση. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτοί οι 5.000 διεθνείς αγοραστές, είναι ιδιοκτήτες και σημαντικά στελέχη σε μεγάλες αλυσίδες supermarket και mini markets, σε παραδοσιακά παντοπωλεία και delicatessen, χώρους μαζικής εστίασης, ξενοδοχεία ενώ είναι και ιδιοκτήτες ή chefs σε εστιατόρια με ελληνική και μεσογειακή κουζίνα. Από αυτούς οι 950 πιο σημαντικοί θα ενταχθούν στο Hosted Buyer Program και θα πραγματοποιήσουν περισσότερα από 18.000 b2b meetings με τους εκθέτες. 

undefined

Μαζί και η έκθεση OENOTELIA 2020

H OENOTELIA επικεντρωμένη όχι μόνο στην ελληνική b2b αγορά, αλλά και στις σημαντικές ξένες αγορές-στόχους για το ελληνικό κρασί, με την συμμετοχή 230 εκθετών θα αναδειχθεί στο κορυφαίο εμπορικό φόρουμ για το κρασί στη χώρα μας και πόλο έλξης για δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από την Οργανωμένη Λιανική, τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο