Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: FOOD EXPO 2020: Ο γαστρονομικός πλούτος της Μεσογείου στο Mediterranean Gastronomy Forum

FOOD EXPO 2020: Mediterranean Gastronomy Forum

Ο γαστρονομικός πλούτος της Μεσογείου σε μία μοναδική εκδήλωση.

Η γαστρονομική υπεροχή και ποιότητα των προϊόντων της Ελλάδας αλλά και άλλων μεσογειακών χωρών θα προβληθούν μέσα από μοναδικά πιάτα που θα δημιουργήσουν καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι chefs ενώ ξεχωριστή θέση θα έχει και η φετινή τιμώμενη χώρα, η Ινδία.

undefined

Η κορυφαία εκδήλωση Mediterranean Gastronomy Forum, που θα πραγματοποιηθεί και τις τρείς ημέρες της έκθεσης FOOD EXPO 2020 (7 – 9 Μαρτίου 2020, Metropolitan Expo), στο ειδικά διαμορφωμένο stage στο Hall 1, θα έχει ως στόχο την προβολή της μοναδικής γαστρονομικής και διατροφικής αξίας των ελληνικών τροφίμων και ποτών, να επιβεβαιώσει την κυρίαρχη θέσης τους στην πυραμίδα της μεσογειακής διατροφής και να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάδειξη των εξαγωγικών προοπτικών των ελληνικών προϊόντων στην παγκόσμια αγορά.

undefined

Διακεκριμένοι λοιπόν chefs έχοντας ως «εργαλείο» τους εξαιρετικά προϊόντα από κάθε γωνιά της χώρας μας – καθώς θα συμμετάσχουν ως εκθέτες στην FOOD EXPO 2020 και οι 13 Περιφέρειες της Ελλάδας- θα δείξουν στους Έλληνες αλλά και διεθνείς επαγγελματίες επισκέπτες πρωτότυπους τρόπους και μοναδικές ιδέες που μπορούν να αξιοποιήσουν όλα αυτά τα προϊόντα για να κάνουν την διαφορά στην επιχείρηση τους.

undefined

Μέσα από διαδραστικές μαγειρικές επιδείξεις, θα δοθεί η δυνατότητα στους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες από τους κλάδους του χονδρεμπορίου, των διανομών, της οργανωμένης λιανικής, της εστίασης και των ξενοδοχείων, τη δυνατότητα να ανακαλύψουν μία μεγάλη γκάμα προϊόντων από όλη την Ελλάδα ενώ παράλληλα θα επιβεβαιωθεί ο ρόλος της ελληνικής γαστρονομίας ως σημαντικό όχημα προώθησης των εξαγωγών τους.

Φέτος όμως το φόρουμ θα ξεπεράσει τα όρια της Μεσογείου καθώς θα φιλοξενήσει γαστρονομικές εκδηλώσεις της Ινδίας η οποία είναι και η τιμώμενη χώρα της 7ης FOODEXPO. Έμπειροι σεφ θα μας μυήσουν στα μυστικά της έθνικ κουζίνα τους, η οποία τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μεγάλη άνθιση στην Ελλάδα.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο