Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Εντατικά και με σημαντικές καινοτομίες ετοιμάζεται η FOOD EXPO 2020!

undefined

 

Ιδιαίτερα δυναμικά προχωρούν οι προετοιμασίες για την FOOD EXPO 2020, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί 7-9 Μαρτίου 2020 στο Metropolitan Expo, με στόχο να επιβεβαιώσει τη φήμη της ως το μεγαλύτερο εμπορικό forum για τα τρόφιμα και ποτά στη Ν.Α Ευρώπη! 

Η παρουσία της FOODEXPO στα εκθεσιακά δρώμενα τα τελευταία 6 χρόνια είναι καταλύτης στις εξελίξεις και στην ανάπτυξη του κλάδου των Τροφίμων και των Ποτών τόσο στην Ελλάδα όσο και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η εντυπωσιακή αύξηση της κάθε χρόνο τόσο σε αριθμό εκθετών και εκθεσιακής επιφάνειας όσο και σε επισκέπτες την έχουν εδραιώσει στην μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση σου κλάδου των τροφίμων και ποτών στην Ν.Α Ευρώπη. Ο πήχης λοιπόν ανεβαίνει συνεχώς όλο και πιο ψηλά και η διοργανώτρια εταιρεία κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να ανταποκριθεί η έκθεση στα υψηλά στάνταρ που η ίδια έχει θέσει. 

undefined

400 εταιρείες, leader της αγοράς, ήδη έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους

Το ήδη μεγάλο ενδιαφέρον των εκθετών για να συμμετάσχουν στην FOODEXPO 2020 καταδεικνύει την ασύλληπτη επιτυχία της FOODEXPO 2019, την οποία επισκέφτηκαν 70.000 επαγγελματίες από 28.253 επιχειρήσεις. Ήδη 400 εταιρείες -από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές παραγωγικές και προμηθευτικές του κλάδου τροφίμων και ποτών- έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους ενώ με βάση το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί, οι εκθέτες της επόμενης FOOD EXPO 2020 αναμένεται να ξεπεράσουν τους 1.350. Από αυτούς οι 300 θα είναι ξένοι εκθέτες, τα περίπτερα των οποίων θα αναπτυχθούν σε 22 εθνικά pavilions. Έτσι λοιπόν, γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες και διεργασίες ώστε η FOODEXPO 2020 να αποτελέσει και πάλι την κορυφαία στιγμή́ για την εγχώρια αγορά́, δίνοντας την ευκαιρία στις μεγαλύτερες παραγωγικές και μεταποιητικές μονάδες Τροφίμων και Ποτών που συμμετέχουν ως εκθέτες, να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε 75.000 αναμενόμενους Έλληνες και ξένους αγοραστές και να συνάψουν σπουδαίες συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων! 

Νέος τομέας βιολογικών προϊόντων

Ο κλάδος των βιολογικών προϊόντων είναι από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους διεθνώς, ενώ η ζήτηση σε βιολογικά προϊόντα αυξάνεται διαρκώς. Η FOOD EXPO ανταποκρινόμενη σε αυτή τη νέα ανάγκη της αγοράς, εγκαινιάζει έναν ξεχωριστό τομέα με βιολογικά προϊόντα. Οι επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης που θέλουν να εντάξουν τα βιολογικά και οργανικά τρόφιμα και ποτά στα ράφια της επιχείρησης τους ή στο μενού του εστιατορίου τους θα έχουν τη δυνατότητα να δουν μεγάλη γκάμα αυτών των προϊόντων από σημαντικούς Έλληνες και ξένους εκθέτες. 

undefined

Στοχευμένες παράλληλες εκδηλώσεις

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργανώτρια εταιρεία FORUM A.E. ανανεώνει για μια ακόμα φορά τις οργανωτικές της δομές με στόχο την όσο δυνατόν πιο άρτια και επιτυχημένη διεξαγωγή της έκθεσης, ενώ προετοιμάζει σε συνεργασία με τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς πλήθος ημερίδων και σεμιναρίων, τα οποία θα συμβάλλουν τόσο στην περαιτέρω εκπαίδευση των εκθετών, όσο και στην καλλιέργεια της εμπορικής τους εξωστρέφειας. Άκρως εντυπωσιακές αναμένεται να είναι και οι f&b εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν ταυτόχρονα με την έκθεση και θα υπερτονίσουν τον ενημερωτικό της χαρακτήρα σε σχέση με την παρουσίαση των πιο νέων και ποιοτικών προϊόντων από τον κλάδο των τροφίμων και των ποτών κατά την διάρκεια του MediterraneanGastronomyForum.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο