Τα νέα των μελών μας

Forum S.A: Έφτασε η ώρα της HORECA!

undefined

 

Όλα είναι έτοιμα για τη διοργάνωση της μεγαλύτερης και πληρέστερης εμπορικής έκθεσης που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα: η 11η HORECA 2016, που θα πραγματοποιηθεί 12 – 15 Φεβρουαρίου στο Metropolitan EXPO, είναι έτοιμη να υποδεχθεί δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της εστίασης και της φιλοξενίας! Με περισσότερους από 550 εκθέτες, πάνω από 55.000 τ.μ. εκθεσιακής κάλυψης, πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων και έναν εντελώς νέο τομέα για τη δόμηση και την ανακαίνιση των ξενοδοχείων, η 11η HORECA ήδη έχει καταρρίψει κάθε ιστορικό ρεκόρ της! 

undefined

HORECA, μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου!

Επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου, η HORECA θα υποδεχτεί φέτος επισκέπτες όχι μόνο από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά επιπλέον από την Κύπρο, τις αναπτυσσόμενες βαλκανικές αγορές και τις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου. Έχοντας ήδη καταξιωθεί στην αντίληψη των επαγγελματιών του κλάδου ως η σημαντικότερη εμπορική συνάντηση της χρονιάς, η 11η HORECA έχει θέσει ως στόχο να πολλαπλασιάσει τα οφέλη τόσο των εκθετών όσο και των επισκεπτών της. Για το λόγο αυτό, στις παρουσιάσεις, τις ημερίδες, τα masterclasses και τις συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν στα ανασχεδιασμένα stages της έκθεσης, θα λάβουν μέρος ως εισηγητές προσωπικότητες κύρους από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

 undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο