Τα νέα των μελών μας

Forum S.A: Έφτασε η ώρα της HORECA! 10-13 Φεβρουαρίου, Metropolitan Expo

undefined

 

Με 550 εκθέτες, 55.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας και περισσότερες από 240 ώρες προγράμματος στα special events, η 12η HORECA 2017 επιβεβαιώνει τον ρόλο της ως μία έκθεση πραγματικά παγκοσμίου επιπέδου, η οποία κάθε χρόνο καθορίζει τις εξελίξεις στον ξενοδοχειακό και τον ευρύτερο επισιτιστικό κλάδο. 

Όλα είναι έτοιμα για τη διοργάνωση της μεγαλύτερης εμπορικής έκθεσης που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα: η 12η HORECA 2017 είναι έτοιμη να υποδεχθεί δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της εστίασης και της φιλοξενίας! Με περισσότερους από 550 εκθέτες, πάνω από 55.000 τ.µ. εκθεσιακής κάλυψης, πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων και ένα ριζικά αναβαθμισμένο τομέα για τη δόμηση και την ανακαίνιση των ξενοδοχείων, η 12η HORECA ήδη έχει καταρρίψει κάθε ιστορικό ρεκόρ της! Επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί µία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου, η HORECA θα υποδεχτεί φέτος επισκέπτες όχι µόνο από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά επιπλέον από την Κύπρο και τις αναπτυσσόμενες βαλκανικές αγορές.

Έχοντας ήδη καταξιωθεί στην αντίληψη των επαγγελματιών του κλάδου ως η σημαντικότερη εμπορική συνάντηση της χρονιάς, η 12η HORECA έχει θέσει ως στόχο να πολλαπλασιάσει τα οφέλη τόσο των εκθετών όσο και των επισκεπτών της. Για το λόγο αυτό, στις παρουσιάσεις, τις ημερίδες, τα masterclasses και τις συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν στα ανασχεδιασμένα stages της έκθεσης, θα λάβουν μέρος ως εισηγητές προσωπικότητες κύρους από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. 

Μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου! 

Η αναβάθμιση της συνολικής εμπειρίας που θα αποκομίζουν οι επισκέπτες της 12ης HORECA 2017 και η μεγιστοποίηση του εμπορικού οφέλους στο οποίο προσδοκούν οι εκθέτες της, αποτελούν τις βασικές προτεραιότητες της οργανώτριας εταιρείας FORUM AE. Διαχρονική επιδίωξη τής έκθεσης είναι να προσφέρει στους ξενοδόχους και τους επιχειρηματίες της εστίασης σύγχρονες και ουσιαστικές λύσεις, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό κάθε καταστήματος ή μονάδας φιλοξενίας.

Πλέον, ως έκθεση παγκοσμίου επιπέδου, η HORECA οργανώνεται και εμπλουτίζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως όχι μόνο στις υφιστάμενες ανάγκες του κλάδου των Ξενοδοχείων και της Εστίασης αλλά και σε εκείνες που θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον, με βάση τις τάσεις που κυριαρχούν στο εξωτερικό και τις εξελίξεις στην τεχνολογία.

Μέσα από την αναβάθμιση των οργανωτικών υποδομών, τον εμπλουτισμό των παράλληλων εκδηλώσεων και την ενίσχυση όλων των θεματικών τομέων, η HORECA 2017 αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ επισκεψιμότητας και να αποτελέσει το εμπορικό και κοινωνικό γεγονός της χρονιάς για τους κλάδους της φιλοξενίας και της εστίασης! Με 550 εκθέτες και 55.000 τ.μ., η HORECA θα προσελκύσει από τις 10 ως και τις 13 Φεβρουαρίου 2017 όλους τους decission makers από τον κλάδο των ξενοδοχείων και την ευρύτερη επισιτιστική αγορά. 

undefined

Τεράστιο ενδιαφέρον από το σύνολο της αγοράς! 

Επιβεβαιώνοντας τον κυρίαρχο ρόλο που διαδραματίζει η HORECA στην εγχώρια επισιτιστική και ξενοδοχειακή αγορά, οι προμηθεύτριες εταιρείες του κλάδου φρόντισαν ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στη μεγαλύτερη έκθεση που πραγματοποιείται στην Ελλάδα! Σχεδόν ταυτόχρονα με την αποστολή του ενημερωτικού φακέλου της 12ης HORECA 2017, καλύφθηκε κάθε διαθέσιμη εκθεσιακή επιφάνεια του Metropolitan Expo, ενώ πάνω από τριακόσια αιτήματα για συμμετοχή στην έκθεση τέθηκαν σε λίστα αναμονής.

Ιδιαίτερα αυξημένο είναι το ενδιαφέρον για τον νέο τομέα HOTEL BUILD & DESIGN, ο οποίος εγκαινιάστηκε φέτος τον Φεβρουάριο και κατόρθωσε να προσελκύσει πλήθος μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων και αλυσίδων φιλοξενίας. “Ο νέος αυτός τομέας πρόκειται να ενισχυθεί με νέες συμμετοχές και να εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο σε περιεχόμενο στη 12η HORECA 2017, έτσι ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες γύρω από την κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας στα σύγχρονα ξενοδοχεία”, τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος της FORUM AE, Νίκος Χουδαλάκης. 

Πληρέστερος ο τομέας HOTEL BUILD & DESIGN!

Ο ανανεωμένος τομέας HOTEL BUILD & DESIGN θα έχει δεσπόζουσα θέση στη 12η HORECA 2017, καλύπτοντας 30% μεγαλύτερη εκθεσιακή επιφάνεια σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση και φιλοξενώντας όλες τις μεγάλες εταιρείες που ασχολούνται με τη δόμηση και τη διακόσμηση των ξενοδοχείων.

Αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία του HOTEL BUILD & DESIGN της HORECA τόσο για τον ξενοδοχειακό κλάδο όσο και για την κοινότητα των αρχιτεκτόνων, το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής έθεσε υπό την αιγίδα του τα workshops και τις παρουσιάσεις που θα πραγματοποιηθούν στο εντυπωσιακό stage του τομέα.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής είναι ένας μη κερδοσκοπικός αυτοδιοικούμενος οργανισμός που ιδρύθηκε το 1995 και επιδιώκει την ανάπτυξη και την προώθηση της αρχιτεκτονικής δημιουργίας στην Ελλάδα.

Στη HORECA 2017, το Ινστιτούτο θα προσφέρει την τεχνογνωσία του και θα θωρακίσει με το κύρος του την οργάνωση των εξειδικευμένων Workshops που θα πραγματοποιηθούν στο εντυπωσιακό stage του τομέα HOTEL BUILD & DESIGN και κατά τις τέσσερις ημέρες λειτουργίας της έκθεσης.

Κορυφαίοι αρχιτέκτονες, μηχανικοί, διακοσμητές και τεχνολόγοι, καθώς και οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου, θα παρουσιάσουν καινοτόμες λύσεις και λειτουργικές εφαρμογές για την κατασκευή, ανακαίνιση και εξοικονόμηση ενέργειας στα Ξενοδοχεία.

Καθημερινά, μεταξύ 10.30 και 12.00 το πρωί, το stage θα φιλοξενεί ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα με τις βέλτιστες λύσεις για τα μικρά τουριστικά καταλύματα, τους ξενώνες και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια. 

undefined

Το ψηφιακό μέλλον των ξενοδοχείων, αποκλειστικά στη HORECA 

Το FUTURE HOTEL ON THE WEB της HORECA έχει πλέον καθιερωθεί ως το σημαντικότερο φόρουμ στην Ελλάδα γύρω από τις διαδικτυακές εφαρμογές και το ψηφιακό περιβάλλον του σύγχρονου ξενοδοχείου! Οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου θα παρουσιάσουν στις HORECA 2017 όλες τις σύγχρονες διαδικτυακές λύσεις για την προβολή, την προώθηση και τη διαχείριση των πωλήσεων, την οργάνωση και τη λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων. Στο κέντρο του τομέα, στο HALL 2, δεσπόζει η κεντρική σκηνή των παράλληλων εκδηλώσεων του FUTURE HOTEL ON THE WEB, όπου κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι εισηγητές θα αναλύσουν τις νέες τάσεις στη διαδικτυακή παρουσία των ξενοδοχείων. 

Πλουσιότερο από κάθε χρονιά το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων 

Για πρώτη φορά στη χώρα μας, μία εμπορική έκθεση θα φιλοξενήσει ένα τόσο σύνθετο και ευρύ πρόγραμμα παρουσιάσεων, ομιλιών και εργαστηρίων που καλύπτουν όλο το φάσμα των λειτουργιών ενός ξενοδοχείου, εστιατορίου ή cafe-bar.

Εισηγητές διεθνούς κύρους και έμπειροι επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα παρουσιάσουν στους επισκέπτες της HORECA εμπεριστατωμένες προτάσεις και πετυχημένα case studies στους τομείς της δόμησης, της διακόσμησης, των νέων τεχνολογιών, της γαστρονομίας, του καφέ και των cocktail. 

Στη HORECA και πάλι η Γενική Συνέλευση του Ξ.Ε.Ε. 

Αποδεικνύοντας τον θεσμικό ρόλο που διαδραματίζει στην εγχώρια τουριστική αγορά, η HORECA θα φιλοξενήσει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ). Περισσότεροι από χίλιοι ξενοδόχοι από όλη τη χώρα αναμένεται να παρακολουθήσουν τις εργασίες της συνέλευσης, στην οποία χαράσσονται οι βασικές στρατηγικές για την ανάπτυξη του κλάδου.   

Πλέον, η HORECA έχει καθιερωθεί ως ο μόνιμος χώρος διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης, όπου γίνονται όλες οι σημαντικές ανακοινώσεις για το μέλλον του Τουρισμού από την Πολιτεία, τους θεσμικούς φορείς και τους εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου. Η 6η Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής, 10 Φεβρουαρίου 2017, στην αίθουσα συνεδριάσεων C1 του εκθεσιακού κέντρου. 

www.horecaexpo.gr

Ενημερωθείτε για το πλούσιο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της 12ης HORECA 2017 και για τις λεπτομέρειες πρόσβασης στο εκθεσιακό κέντρο, στο www.horecaexpo.gr

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο