Τα νέα των μελών μας

Forum S.A: Δυναμική προβολή της FOOD EXPO Greece στην έκθεση SIAL, στο Παρίσι

undefined

 

Σειρά εποικοδομητικών επαφών με σημαντικούς διεθνείς αγοραστές Τροφίμων & Ποτών είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το εμπορικό τμήμα της FORUM AE στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην έκθεση Sial, στο Παρίσι. 

Περισσότεροι από 2.500 food buyers από στοχευμένες αγορές ενημερώθηκαν διεξοδικά για τη δυναμική της FOOD EXPO 2017, ενώ παρέλαβαν το τελευταίο τεύχος του αγγλόφωνου περιοδικού Ambrosia που προωθεί τα ελληνικά Τρόφιμα & Ποτά στο εξωτερικό. Εξάλλου, στους 7.000 εκθέτες της Sial μοιράστηκε το ενημερωτικό έντυπο της FOOD EXPO.

undefined

Η Sial συγκαταλέγεται μεταξύ των τριών κορυφαίων εκθέσεων ειδών διατροφής και συναφούς εξοπλισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Φέτος, οι ελληνικές συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, καθώς έφτασαν τις 224! Μάλιστα, η Enterprise Greece που οργάνωσε την παρουσία των Ελλήνων εκθετών στο Παρίσι, φρόντισε να τοποθετήσει ειδικές σημάνσεις σε καίρια σημεία του εκθεσιακού κέντρου.                                                                               

Ισχυροποιείται διεθνώς το brand name της FOOD EXPO 

Ο διευθύνων σύμβουλος της FORUM AE, Νίκος Χουδαλάκης, ο εμπορικός διευθυντής, Θανάσης Παναγούλιας, η υπεύθυνη διεθνών σχέσεων της εταιρείας, Ειρήνη Κουργιαντάκη και η αρχισυντάκτρια του Ambrosia Magazine, Βάνα Αντωνοπούλου, πραγματοποίησαν πλήθος επαφών που ισχυροποίησαν το brand name της FOOD EXPO Greece στη διεθνή αγορά.

«Συζητήσαμε με εκπροσώπους από εκατοντάδες μεγάλες επιχειρήσεις του κλάδου -distributors και εισαγωγείς- που εξέφρασαν ενδιαφέρον για τα ελληνικά και μεσογειακά Τρόφιμα & Ποτά. Επιπλέον, μοιράσαμε πάνω από 1.500 τεύχη του αγγλόφωνου περιοδικού Ambrosia, καθώς και το ενημερωτικό έντυπο της FOOD EXPO σε όλους τους εκθέτες της Sial», τόνισε ο Νίκος Χουδαλάκης. «Είναι επίσης σημαντικό, ότι είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τους 224 Έλληνες εκθέτες που συμμετείχαν στη φετινή Sial για τις τεράστιες προοπτικές που τους προσφέρει η διοργάνωση μίας μεγάλης διεθνούς έκθεσης Τροφίμων & Ποτών στην Αθήνα».

Η συμμετοχή της FOOD EXPO Greece στην έκθεση Sial έγινε μέσω της Enterprise Greece.

undefined

Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών που έγινε ποτέ στην Ελλάδα! 

Η FOOD EXPO Greece είναι η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα. Οργανώνεται κάθε χρόνο από το 2014 και απευθύνεται σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χονδρεμπόριο, το λιανεμπόριο, τη διανομή και τις εισαγωγές/εξαγωγές Τροφίμων & Ποτών, τη μαζική εστίαση και την τροφοδοσία των μονάδων φιλοξενίας. Η 4η FOOD EXPO θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 18-20 Μαρτίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο