Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Δυναμική επιστροφή και της Οenotelia 29 Μαΐου – 1η Ιουνίου 2021 μαζί με την FOOD EXPO

 

undefined

 

Η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση κρασιού στην Ελλάδα έρχεται στις 29 Μαΐου – 1η Ιουνίου 2021, μαζί με την έκθεση FOOD EXPO. 

H επιστροφή της FOOD EXPO δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την ΟΕΝΟΤΕLIA, η οποία έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη και τη μοναδική αμιγώς εμπορική έκθεση οίνου και αποσταγμάτων στην Ελλάδα. Η ΟΕΝΟΤΕLIA θα πραγματοποιηθεί και αυτή τόσο με φυσική παρουσία όσο και σε ψηφιακή μορφή, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της FOOD EXPO. H παράλληλη διοργάνωσή της με τη FOOD EXPO θα δώσει τη δυνατότητα στις οινοπαραγωγικές επιχειρήσεις να προωθήσουν τα προϊόντα τους ταυτόχρονα τόσο στην οργανωμένη λιανική όσο και στις επιχειρήσεις της Μαζικής Εστίασης. 

160 Εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό αναμένεται να συμμετάσχουν στην Oenotelia 2021 

75 wine importers έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Hosted Buyer της έκθεσης 

5.000 SMS με κωδικό δωρεάν εισόδου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα θα αποσταλούν σε σημαντικούς wine importers 

undefined

Με φυσική και digital μορφή

Προσαρμοσμένη στις νέες συνθήκες, η Oenotelia 2021 επιστρέφει με φυσική παρουσία εκθετών και επισκεπτών αλλά και με ταυτόχρονη λειτουργίας μιας custom made ηλεκτρονικής πλατφόρμας, δημιουργώντας τις καλύτερες συνθήκες για την εμπορική επιτυχία και αποτελεσματικότητα για εκθέτες και επισκέπτες, με ασφάλεια και καινοτομία. 

Από τις 29 Μαΐου μέχρι την 1η Ιουνίου 2021, η μεγάλη επαγγελματική έκθεση οίνου και αποσταγμάτων Oenotelia μέσα από τη νέα της μορφή θα δώσει τη δυνατότητα στους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες εκπροσώπους από την οργανωμένη λιανική, το χονδρεμπόριο και τη μαζική εστίαση από την Ελλάδα, καθώς και με σημαντικούς αγοραστές από το εξωτερικό, -οι οποίοι θα βρίσκονται είτε φυσικά είτε ψηφιακά στην έκθεση- και να συνάψουν σπουδαίες συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων. Μέσω της  ολοκληρωμένης custom made πλατφόρμας, οι Έλληνες επισκέπτες και οι διεθνείς hosted buyers θα διαπιστώσουν όλο το εύρος και την ποικιλία του ελληνικού οινογαστρονομικού πλούτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα δίνεται η δυνατότητα σε εκθέτες και επισκέπτες ακόμα και αν η φυσική έκθεση δεν πραγματοποιηθεί λόγω της πανδημίας, να μπορέσουν να κάνουν τις επαφές που θέλουν και να συνεχίσουν τις εμπορικές τους δραστηριότητες. 

1.000 b2b meetings θα πραγματοποιήσουν οι hosted buyers με τους εκθέτες της Oenotelia κατά τη διάρκεια της έκθεσης ενώ θα γίνουν και ραντεβού μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο