Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Bio festival: Ένα kids friendly bio φεστιβάλ!

undefined

 

Όλο και περισσότεροι γονείς, νέοι αλλά και πιο… παλιοί στρέφονται όσον αφορά την διατροφή των παιδιών τους στα βιολογικά και φυσικά προϊόντα. Το bio festival που θα πραγματοποιηθεί 11-13 Μαΐου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών στο Γκάζι, θα αποτελέσει τον χώρο και τόπο όπου τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στην γενικότερη κουλτούρα του ecoliving. 

Η στροφή στην πράσινη ζωή θεωρείται από πολλούς ως η μοναδική άμυνα ενάντια σε όλα όσα επιβαρύνουν τον σύγχρονο άνθρωπο. Διατροφή, ενέργεια κι ανακύκλωση αποτελούν το βασικό τρίπτυχο που μπορεί να εξασφαλίσει μία πολύ πιο ποιοτική καθημερινότητα. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι μυούνται στα βιολογικά προϊόντα και την κουλτούρα του ecoliving, τα οποία όχι μόνο αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητας τους και της διατροφής του αλλά είναι και στάση ζωής. Το πλέον θετικό είναι πώς η τάση αυτή είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους νέους γονείς οι οποίοι επιθυμούν να προσφέρουν στα παιδιά τους ένα βελτιωμένο επίπεδο ζωής. Κι εκεί ακριβώς, στα παιδιά, βρίσκεται το κλειδί για να ανοίξει η πόρτα ενός καλύτερου μέλλοντος με σεβασμό τόσο στο περιβάλλον όσο και στον ίδιο τον άνθρωπο. 

Γονείς και παιδιά ανακαλύπτουν την bio πλευρά της ζωής 

Στο Bio Festival οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν στα περίπτερα των εκθετών μία πολύ μεγάλη ποικιλία από βιολογικά και φυσικά προϊόντα τα οποία μπορούν να εντάξουν στην καθημερινή διατροφή των παιδιών τους. Επίσης, θα μπορέσουν μέσα από στοχευμένα σεμινάρια να εκπαιδευτούν σε αυτή την bioκουλτούρα και να μάθουν όλα όσα χρειάζεται για να βάλουν τις βάσεις ενός αναβαθμισμένου τρόπου διαβίωσης και ταυτόχρονα να μυήσουν μέσα από όλη αυτή την ευχάριστη εμπειρία του φεστιβάλ τα παιδιά τους στην φιλοσοφία του ecoliving

Το BioFestival, με motoτο “The future is organic” έχει το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Και το μέλλον είναι τα παιδιά. Σε αυτό το πλαίσιο η είσοδος στο φεστιβάλ για παιδιά κάτω των 12 ετών θα είναι δωρεάν. 

Τα παιδία … μαγειρεύει με βιολογικά προϊόντα 

Στο πλαίσιο των παράλληλων events και δη των livecookings, έχει προβλεφθεί ένα ειδικό καθημερινό section που έχει ως στόχο να μυήσει τους μικρούς μας φίλους στα bioproducts αλλά και την σωστή και υγιεινή διατροφή. Η μαγειρική γίνεται παιχνίδι με την πολύτιμη βοήθεια διακεκριμένων κι έμπειρων σεφ οι οποίοι ζωντανά θα δημιουργούν πρωτότυπες συνταγές και εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης πιάτα στην κουζίνα μαζί με παιδιά, πάντα με πρώτη ύλη τα βιολογικά προϊόντα. Μέσα από αυτά τα «μαθήματα μαγειρικής» οι μικροί μας φίκοι θα έχουν την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν ότι το υγιεινό μπορεί να είναι και γευστικό και ότι ο ecoτρόπος ζωής μπορεί να γίνει μία ευχάριστη καθημερινότητα.

 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

 ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΙΟΥ

10:00-21:00

 ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΙΟΥ

10:00-21:00 

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΙΟΥ

12:00-21:00 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το site του φεστιβάλ: www.biofestival.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο