Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: ΑRTOZA & FOODTECH μαζί τον Νοέμβριο του 2021!

undefined

 

Οι επαγγελματίες της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής ανανεώνουν το ραντεβού τους με τις κορυφαίες προμηθευτικές και παραγωγικές εταιρίες του κλάδου στις 13-16 Νοεμβρίου 2021 στο Metropolitan Expo. 

Λόγω των εξελίξεων της πανδημίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, η έκθεση ARTOZA 2021, δεν θα μπορέσει τελικά να πραγματοποιηθεί στις εμπορικές και κοινωνικές συνθήκες που όλοι επιθυμούμε στις ημερομηνίες τις οποίες είχε προγραμματιστεί αρχικά 25-28 Φεβρουαρίου. Έτσι λοιπόν, η διοργανώτρια εταιρεία FORUM SA, προκειμένου να εξασφαλίσει τις καταλληλότερες συνθήκες για τη διεξαγωγή της επόμενης διοργάνωσης, αποφάσισε να μεταθέσει την έκθεση στις ημερομηνίες 13-16 Νοεμβρίου 2021, παράλληλα με την έκθεση FOODTECH, τις μόνες επόμενες διαθέσιμες ημερομηνίες μέσα στο 2021. 

undefined

Μία έκθεση σταθερή αξία για τον κλάδο

Η ARTOZA αποτελεί μια από τις ισχυρότερες και πλέον εξειδικευμένες εκθέσεις στην Ελλάδα και μία από τις πιο αναγνωρισμένες στο είδος της διεθνώς που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των επαγγελματιών και των επιχειρηματιών σε Α’ Ύλες, Εξοπλισμό, Μηχανήματα και Υπηρεσίες για τους κλάδους Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Παγωτού και Σοκολατοειδών Προϊόντων.

Στόχος της είναι για ακόμα μία φορά να παρουσιάσει όλα τα νέα προϊόντα, τον καινοτόμο εξοπλισμό, τις τάσεις, τις εξελίξεις, ιδέες, λύσεις, marketing υπηρεσίες και digital προτάσεις που θα αναβαθμίσουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων του κλάδου και την ποιότητα του τελικού προϊόντος που φτάνει στον καταναλωτή. 

undefined

FOODTECH & ARTOZA: Mία νέα εποχή για την έκθεση

Αδιαμφισβήτητος leader στον κλάδο της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής στη χώρα μας, η ΑRTOZA έχει διαγράψει μια αξιοζήλευτη πορεία 30 χρόνων, αποτελώντας το πλέον εμβληματικό εκθεσιακό γεγονός για την αγορά την οποία υπηρετεί. Τρεις δεκαετίες μετά την πρώτη της διοργάνωση ανατέλλει το ιδανικό momentum για τον πλήρη, εκ βάθρων και με ευρύτατα οφέλη εκσυγχρονισμό της, μέσα από την παράλληλη διεξαγωγή της με την FOOD TECH, την premium και 100% στοχευμένη στη Βιομηχανία Τροφίμων έκθεση, που αφορά στις τεχνολογίες παραγωγής, επεξεργασίας, συσκευασίας, αποθήκευσης και διακίνησης Τροφίμων & Ποτών. Με ακόμα πιο στοχευμένο και πολλαπλώς ωφελούμενο κοινό, με μια άκρως δυναμική και ευρεία δεξαμενή εκθετών, σε συνεργασία με τη FOODTECH και με φιλόδοξο διεθνή προσανατολισμό, η 17η ARTOZA ανοίγει ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο στην ιστορική της διαδρομή.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο