Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: ΑRΤΟΖΑ 2023: Πιο πλήρης από ποτέ & με διεθνή προσανατολισμό

undefined

 

Η 18η ARTOZA αναμένεται να ανοίξει για ακόμα μια φορά τις πύλες της 3-6 Μαρτίου 2023 στο MetropolitanExpo και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει προκειμένου, η διοργάνωση αυτή να είναι πιο ουσιαστική, πλήρης και πιο επιδραστική από ποτέ. 

Αντιμέτωπος µε νέες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, ο κλάδος της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής καλείται να υπερκεράσει τις τρέχουσες πρωτοφανείς δυσχέρειες, αλλά κυρίως να θέσει ισχυρά θεμέλια για µια νέα ελπιδοφόρα και υγιή εποχή. Μέσα σε αυτό το ασταθές και ταυτόχρονα γεµάτο ευκαιρίες περιβάλλον, όπου οι επιχειρήσεις Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής πρέπει να επαναπροσδιορίσουν τις συντεταγμένες τους, η ARTOZA 2023 εγγυάται ότι θα αποτελέσει εφαλτήριο προόδου, προσαρμογής και θωράκισης του κλάδου απέναντι στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Στόχος είναι η έκθεση για ακόμα μία φορά να παρουσιάσει μέσω των εκθετών της αλλά και των παράλληλων εκδηλώσεων όλα τα νέα προϊόντα, τον καινοτόμο εξοπλισμό, τις τάσεις, τις εξελίξεις, ιδέες, λύσεις, marketing υπηρεσίες, digital προτάσεις που θα αναβαθμίσουν την λειτουργία των επιχειρήσεων του κλάδου, την ποιότητα του τελικού προϊόντος που φτάνει στον καταναλωτή αλλά και που θα έχουν ως αποτέλεσμα της ανάπτυξη του πελατολογίου τους και την αύξηση των πωλήσεών τους. 

undefined

Οι κορυφαίες εταιρείες του κλάδου θα «επενδύουν» ξανά στην έκθεση θεσμό της αγοράς

Περισσότεροι από 280 εκθέτες θα υποδεχτούν χιλιάδες επαγγελματίες – όχι μόνο από κάθε γωνιά της χώρας, αλλά και από την Κύπρο και τις όμορες χώρες των Βαλκανίων- σε μια πραγματικά μεγάλη, ανανεωμένη και σύγχρονη έκθεση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σε Α’ Ύλες, Εξοπλισμό, Μηχανήματα και Υπηρεσίες για τους κλάδους Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Παγωτού και Σοκολατοειδών Προϊόντων. 

undefined

Μία έκθεση με διεθνή προσανατολισμό

Από τις ισχυρότερες και πλέον εξειδικευμένες εκθέσεις στην Ελλάδα και μία από πιο αναγνωρισμένες στο είδος της διεθνώς, η ARTOZA, αποτελεί μία κομβική εμπορική συνάντηση των επαγγελματιών της περιοχής των Βαλκανίων. Η ARTOZA 2023, θέλοντας να αναπτύξει ακόμα περισσότερο τον διεθνή χαρακτήρα και προσανατολισμό της θα διαμορφώσει ένα στοχευμένο marketingplan προκειμένου να προσελκύσει ακόμα περισσότερους σημαντικούς διεθνής αγοραστές αλλά και εκθέτες από όλο τον κόσμο. Παράλληλα, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας της ARTOZA 2023, η διοργανώτρια εταιρεία έχει ως στόχο να εντάξει στο Hosted Buyer Program 150 σημαντικούς επιχειρηματίες του κλάδου από αγορές-στόχους, οι οποίοι και τις τέσσερις ημέρες της έκθεσης, θα πραγματοποιήσουν περισσότερα από 2.000 b2b meetings με τους εκθέτες της. 

undefined

Σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις με κορυφαίους chefs και εισηγητές

Για μια ακόμα διοργάνωση της ARTOZA, το mainstage του Hall 2 θα φιλοξενήσει τα δημοφιλή Masterclasses. Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων αυτών κορυφαίοι αρτοποιοί και ζαχαροπλάστες, μέσα από μοναδικές μαγειρικές επιδείξεις θα αναδείξουν όλο το σύγχρονο φάσμα των προϊόντων, των τάσεων και των υπηρεσιών που έχει στη διάθεσή του ο σύγχρονος αρτοποιός και ζαχαροπλάστης, τόσο σε επίπεδο δημιουργίας και τεχνογνωσίας, όσο και σε επίπεδο οργάνωσης και αναβάθμισης της επιχείρησής του. 

Η 18η ARTOZA, θα συσπειρώσει και πάλι το σύνολο της προμηθευτικής αγοράς και του κλάδου της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής και θα επιβεβαιώσει για ακόμα μία φορά τον τίτλο της ως ο απόλυτος εκθεσιακός θεσμός και η πιο λαμπρή γιορτή του κλάδου στη Ν.Α Ευρώπη. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο