Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: ARTOZA 2019: Σημαντικές βραβεύσεις κορυφαίων προσωπικοτήτων του κλάδου στα εγκαίνια

 undefined

 

 

Η πιο λαμπρή γιορτή του κλάδου θα τιμήσει ιστορικές προσωπικότητες που άφησαν το σημάδι τους στην πορεία της ελληνικής Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής.

Σφράγισαν την ιστορική πορεία και την εξέλιξη του κλάδου με την προσωπική τους εμπλοκή στα συνδικαλιστικά και επιχειρηματικά δρώμενα. Επτά καταξιωμένες και καθολικά αποδεκτές από το χώρο προσωπικότητες θα τιμηθούν στη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων της έκθεσης, το Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα C2 του Metropolitan Expo.

Oι κύριοι Γιώργος Αντωνιάδης, πολυβραβευμένος βιρτουόζος αρτοποιός, Δημήτρης Ασημακόπουλος, πρώην πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ και ΟΕΖΕ, Ηλίας Έξαρχος, πρώην πρόεδρος Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος, Μανώλης Κότσικας, πρώην πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος, Παναγιώτης Παπαφιλίππου, πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ζαχαροπλαστών Κύπρου, Παύλος Σινίκης και Δημήτρης Στεργίου θα παραλάβουν τα βραβεία τους, ως ένα ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της σπουδαίας προσφοράς τους στον κλάδο, με πρωτοβουλία της εταιρείας FORUM AE και των δύο Ομοσπονδιών, της Ομοσπονδίας Αρτοποιιών Ελλάδος και της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος.

Στη διάρκεια της τελετής θα προβληθούν βίντεο με στιγμιότυπα από την επαγγελματική και συνδικαλιστική τους δράση, ενώ την τελετή βράβευσης θα ακολουθήσει η κοπή της κορδέλας των εγκαινίων στην είσοδο του Metropolitan Expo. 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο