Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: ARTOZA 2019: Πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις, με κορυφαίους chefs και ειδικούς στον τομέα των επιχειρήσεων

undefined

 

Πλήθος από παράλληλες εκδηλώσεις πλαισιώνουν τη 16η ΑRTOZA 2019, που θα πραγματοποιηθεί 22-25 Νοεμβρίου, Metropolitan Expo. 

Διακεκριμένοι pastry chefs αλλά και experts του επιχειρηματικού τομέα του κλάδου θα πραγματοποιήσουν πλήθος παρουσιάσεων, live cooking shows, επιδείξεων κατά την διάρκεια των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης που θα γίνουν τόσο στο κεντρικό stageόσο και στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των σεμιναρίων στο Hall 2. Οι εκδηλώσεις έχουν σχεδιαστεί με στόχο να αναδείξουν όλο το μοντέρνο φάσμα των προϊόντων, των τάσεων και των υπηρεσιών που έχει στη διάθεσή του ο σύγχρονος αρτοποιός και ζαχαροπλάστης, τόσο σε επίπεδο δημιουργίας και τεχνογνωσίας, όσο και σε επίπεδο οργάνωσης, διαχείρισης και αναβάθμισης της επιχείρησής του. 

Masterclasses: Η Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική στα καλύτερά τους στο main stage της έκθεσης!

Για μια ακόμα διοργάνωση της ARTOZA, το main stage στο Hall 2 θα φιλοξενήσει τα δημοφιλή Masterclasses. Έναν καταξιωμένο θεσμό, που υποδέχεται κορυφαίους αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες από πολλές περιοχές της χώρας, αναγνωρισμένους από τον κλάδο. Πρόκειται για πολύπειρους pastry chefs και bakers, που κατέχουν θέσεις επικεφαλής σε σημαντικές εταιρείες του κλάδου, σε πολυτελή resorts ή έχουν δικές τους επιχειρήσεις. Οι επαγγελματίες-εισηγητές των masterclasses θα παρουσιάσουν συνταγές και προτάσεις για γλυκά παραγωγής, παγωτό, σοκολάτα, επιδόρπια εστιατορίου, vegan γλυκά, αρτοσκευάσματα και παγωτό από κάνναβη, πρωτότυπα ψωμιά του τοστ, street food προσαρμοσμένο και για τις βιτρίνες των καταστημάτων, παραδοσιακές συνταγές από ελληνικές κουζίνες εκτός συνόρων, όπως από τη Μικρά Ασία και τον Πόντο, ευφάνταστα brunch και πολλές ακόμα μοντέρνες παρασκευές.

Next Generation Day Mία ολόκληρη μέρα, η Δευτέρα, 25/02, θα είναι αφιερωμένη στα νέα λαμπερά ταλέντα από το χώρο της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής. Δημιουργοί που δεν έχουν φτάσει ακόμα τα 30 τους χρόνια θα παρουσιάσουν την πρωτοπόρα δουλειά τους στο main stage των masterclasses στο Hall 2 και αναμένεται να κερδίσουν το χειροκρότημα από παλιούς και νέους συναδέλφους τους. Παράλληλα, στο ίδιο Hall, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα από το main stage, η Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών θα πραγματοποιήσει πλήθος επιδείξεων, ανεβάζοντας στη σκηνή έμπειρα αλλά και νεότερα μέλη της. 

undefined

Business Lab: Θεωρητικά σεμινάρια πωλήσεων, marketing & διοίκησης

Καταξιωμένοι εισηγητές διαφόρων ειδικοτήτων θα «στελεχώσουν» το Business Lab της 16ης ARTOZA, προσφέροντας στο κοινό των επαγγελματιών μία σειρά από παρουσιάσεις και ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο Hall 2. «Διδακτέα ύλη» θα είναι σεμινάρια πάνω σε θέματα όπως η αποτελεσματική διοίκηση προσωπικού, οι τρόποι αύξησης των πωλήσεων, η διαχείριση παραπόνων, η διεύρυνση υπηρεσιών προς τoν πελάτη, η αντιμετώπιση του ανταγωνισμού, η σύγχρονη εξυπηρέτηση, η κοστολόγηση, η έξυπνη, ουσιαστική προώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το κατάλληλο branding, η μηχανοργάνωση, τα 24ωρα online shops για τα αρτοζαχαροπλαστεία, η διαπραγμάτευση με προμηθευτές, η προσέγγιση της νέας γενιάς των millennials κ.ά.

Τέλος, καθώς ο καφές αποτελεί ένα δελεαστικό προϊόν και, πλέον, βασική πηγή αύξησης του τζίρου στα αρτοζαχαροπλαστεία, διαθέτει δικά του αυτόνομα σεμινάρια στο χώρο του Business Lab. Βασικό concept, τι πρέπει κανείς να προσέξει την πρώτη φορά που στήνει το πόστο του καφέ στο κατάστημά του, πώς μπορεί να βελτιώσει το ήδη υπάρχον, αλλά και πότε μπορεί να επισκευάζει μόνος του τον εξοπλισμό ή οφείλει να απευθυνθεί σε ειδικό. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο