Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: ARTOZA 2019: Πλησιάζει η ώρα για την μεγαλύτερη γιορτή του κλάδου της Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής

undefined

 

Η 16η ARTOZA, θα συσπειρώσει και πάλι το σύνολο της προμηθευτικής αγοράς και του κλάδου της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο δικό της ρεκόρ, μέσα στις τρεις δεκαετίες της ιστορίας της. 

Από τις 22 έως τις 25 Φεβρουαρίου, η καρδιά του κλάδου θα χτυπάει στο Metropolitan Expo. Περισσότεροι από 270 εκθέτες θα υποδεχτούν δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες σε μια πραγματικά μεγάλη, ανανεωμένη και σύγχρονη έκθεση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας σε Α’ Ύλες, Εξοπλισμό, Μηχανήματα και Υπηρεσίες για τους κλάδους Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Παγωτού και Σοκολατοειδών Προϊόντων. 

Με την συμμετοχή περίπου 270 εκθετών – ανάμεσα τους οι κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής -, τα περίπτερα των οποίων θα αναπτυχθούν σε μικτή εκθεσιακή επιφάνεια 27.000 τ.μ και με 40.000 επισκέπτες επαγγελματίες όχι μόνο από κάθε γωνιά της χώρας, αλλά και από την Κύπρο και τις όμορες χώρες των Βαλκανίων, αλλά και την καθολική στήριξη των θεσμικών φορέων του κλάδου, θα επιβεβαιώσει για ακόμα μία φορά τον τίτλο της ως ο απόλυτος εκθεσιακός θεσμός και η πιο λαμπρή γιορτή του κλάδου. 

Σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις με κορυφαίους chefs και εισηγητές 

Πλήθος από παράλληλες εκδηλώσεις έχουν σχεδιαστεί με στόχο να αναδείξουν όλο το σύγχρονο φάσμα των προϊόντων, των τάσεων και των υπηρεσιών που έχει στη διάθεσή του ο σύγχρονος αρτοποιός και ζαχαροπλάστης, τόσο σε επίπεδο δημιουργίας και τεχνογνωσίας, όσο και σε επίπεδο οργάνωσης και αναβάθμισης της επιχείρησής του. Συγκεκριμένα: 

Masterclasses: Οι καλύτεροι του κλάδου στο mainstage της έκθεσης

Για μια ακόμα διοργάνωση της ARTOZA, το main stage θα φιλοξενήσει τα δημοφιλή MASTERCLASSES. Έναν καταξιωμένο θεσμό, που υποδέχεται κορυφαίους αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες, αναγνωρισμένους από το χώρο. Πρόκειται για πολύπειρους pastry chefs και bakers, που κατέχουν θέσεις επικεφαλής σε σημαντικές εταιρείες του κλάδου, σε πολυτελή resorts ή έχουν δικές τους επιχειρήσεις. Οι επαγγελματίες-εισηγητές των masterclasses θα παρουσιάσουν συνταγές και προτάσεις για γλυκά παραγωγής, παγωτό, σοκολάτα, επιδόρπια εστιατορίου, vegan γλυκά, σύγχρονες παραλλαγές σε παραδοσιακά γλυκίσματα και πολλές ακόμα εφαρμογές. Για τον επαγγελματία επισκέπτη τα MASTERCLASSES αποτελούν μια σπουδαία ευκαιρία για επιμόρφωση. Επίσης, μία ολόκληρη μέρα, η Δευτέρα, 25/02, θα είναι αφιερωμένη στα νέα λαμπερά ταλέντα από το χώρο της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής. Δημιουργοί που δεν έχουν φτάσει ακόμα τα 30 τους χρόνια θα παρουσιάσουν την πρωτοπόρα δουλειά τους στο main stage των masterclasses  στο Hall 2 του εκθεσιακού κέντρου και αναμένεται να κερδίσουν το χειροκρότημα από παλιούς και νέους συναδέλφους τους. Παράλληλα, στο ίδιο Hall, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα από το mainstage, η Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών θα πραγματοποιήσει πλήθος επιδείξεων, ανεβάζοντας στη σκηνή έμπειρα αλλά και νεότερα μέλη της.

Business Lab: Θεωρητικά σεμινάρια πωλήσεων, marketing & διοίκησης 

Καταξιωμένοι εισηγητές διαφόρων ειδικοτήτων θα «στελεχώσουν» το BUSINESS LAB της 16ης ARTOZA, μία σειρά από παρουσιάσεις και ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο Hall 2. «Διδακτέα ύλη» θα είναι σεμινάρια πάνω σε θέματα όπως η αποτελεσματική διοίκηση προσωπικού, οι τρόποι αύξησης των πωλήσεων, η διαχείριση παραπόνων, η διεύρυνση υπηρεσιών προς τoν πελάτη, η αντιμετώπιση του ανταγωνισμού, η σύγχρονη εξυπηρέτηση, η κοστολόγηση, η έξυπνη, ουσιαστική προώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κ.ά. Τέλος, καθώς ο καφές αποτελεί ένα δελεαστικό προϊόν και, πλέον, βασική πηγή αύξησης του τζίρου στα αρτοζαχαροπλαστεία, θα υπάρχει και μία σειρά σεμιναρίων γύρω από τις ποικιλίες, βασικές παρασκευές, έξυπνα μυστικά για καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς και συμβουλές για σωστό καθαρισμό και συντήρηση του εξοπλισμού.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο