Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: Αρχίζουν οι προετοιμασίες για τη HORECA 2020!

 

undefined

Σε ρυθμούς HORECA ξεκίνησε ήδη να κινείται η οργανωτική ομάδα της μεγαλύτερης έκθεσης στην Ελλάδα, προκειμένου 7-10 Φεβρουαρίου του 2020 το πιο σημαντικό εμπορικό φόρουμ για τα Ξενοδοχεία και την Μαζική Εστίαση, να επανέλθει μεγαλύτερο και πληρέστερο.  

Η έκθεση HORECA, μετά από 15 χρόνια εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας, αποτελεί σήμερα το πλέον κομβικό εμπορικό φόρουμ για τους επαγγελματίες του κλάδου των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης και το σπουδαιότερο κοινωνικό γεγονός στο οποίο ενώνονται όλες οι επιχειρηματικές δυνάμεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού. Η 15η HORECA 2020, το μεγαλύτερο εκθεσιακό event στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες εκθέσεις του είδους της διεθνώς, έρχεται και πάλι να συμβάλει στην βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών και των υπηρεσιών των Ξενοδοχείων και των επιχειρήσεων της Μαζικής Εστίασης της χώρας μας! 

undefined

Ανεβάζοντας τα στάνταρ ακόμα πιο ψηλά

Ο στόχος είναι ένας: η μεγαλύτερη έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τα ποιοτικά στάνταρ της ώστε το τετραήμερο ολοζώντανο αυτό εμπορικό φόρουμ να απαντήσει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για ακόμα μία χρονιά στις ανάγκες εκθετών της αλλά και των επισκεπτών της. Η HORECA 2020 αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 127.000 επισκέπτες και να αποτελέσει για πολλοστή φορά το απόλυτο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών της φιλοξενίας στην χώρα μας. Για 15η χρονιά η έκθεση ετοιμάζεται ώστε να φέρει σε επαφή τους επαγγελματίες του Τουρισμού με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα (foodservice, καφές και ροφήματα, αλκοολούχα και μη ποτά, τρόφιμα και σνακ), με τις κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό και εστιατορικό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και με τις σημαντικότερες εταιρείες που ειδικεύονται στην κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας για τα ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης. Στα περίπτερα των 550 εκθετών τα οποία θα καλύψουν 50.000 τ.μ. συνολικής εκθεσιακής επιφάνειας θα παρουσιαστούν όλες οι σύγχρονες τάσεις και τα καινοτόμα προϊόντα προκειμένου η έκθεση να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις απαιτήσεις των σύγχρονων τουριστικών καταλυμάτων και των επισιτιστικών επιχειρήσεων. Παράλληλα, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των επισκεπτών της για γνώση και εξειδίκευση θα φιλοξενήσει και φέτος μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις που αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον χιλιάδων επαγγελματιών που δεν «επαναπαύονται» και θέλουν συνεχώς να εξελίσσονται.

undefined

 

Τέλος, εντυπωσιακή θα είναι και πάλι η διαφημιστική προβολή της έκθεσης καθώς το marketingbudget που έχει προϋπολογιστεί στα 500.000 ευρώ και θα κατανεμηθεί σε όλα τα μέσα (τηλεόραση, ραδιόφωνο, social media, κλαδικά περιοδικά, κυριακάτικο τύπο υψηλής κυκλοφορίας) με σκοπό να προβάλλει την δυναμική της έκθεσης μεγιστοποιώντας παράλληλα, την επισκεψιμότητα και την εμπορική της επιτυχία.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο