Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: 950 Hosted Buyers θα πραγματοποιήσουν 18.000 b2b meetings στη FOOD EXPO 2020

undefined

 

Με ακόμα πιο στοχευμένες δράσεις και με ένα ακόμα μεγαλύτερο budget, η FOOD EXPO (7-9 Mαρτίου 2020, Metropolitan Expo) αναμένεται να προσεγγίσει 950 keybuyers, μέσω του Hosted Buyers Program της έκθεσης. 

Ένας από τους σημαντικότερους στόχους της διοργανώτριας εταιρείας είναι να παρέχει στους εκθέτες της όλες τις απαραίτητες διόδους και ευκαιρίες για να αναπτύξουν ή να αυξήσουν την εξωστρέφεια της επιχείρησης τους και να  αυξήσουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα σε όσο περισσότερες αγορές του κόσμου γίνεται. Έτσι λοιπόν, μέσω της προσέλκυσης διεθνών αγοραστών- αναμένεται να φτάσουν τους 5.000 το 2020- δίνει αυτή την δυνατότητα στις Ελληνικές αλλά και ξένες προμηθευτικές και παραγωγικές εταιρείες που θέλουν να πάνε την επιχείρηση τους ένα βήμα παραπέρα. Θέλοντας λοιπόν να γεφυρώσει ακόμα περισσότερο την απόσταση ανάμεσα στις ελληνικές επιχειρήσεις και τις διεθνείς αγορές προσφέροντας μεγάλες εμπορικές ευκαιρίες, η FOOD EXPO, εντάσσει τους σημαντικότερους από αυτούς στο πρόγραμμα Hosted Buyers. 

Η FOOD EXPO 2020 επενδύοντας ένα τεράστιο για τα ελληνικά δεδομένα ποσό και με μία σειρά προωθητικών ενεργειών φιλοδοξεί να προσελκύσει 950 σημαντικούς hosted buyers οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν περισσότερα από 18.000 b2b meetings με τους εκθέτες της και θα τους δοθεί έτσι η δυνατότητα να κλείσουν απευθείας εμπορικές συμφωνίες με επιχειρηματίες του κλάδου των τροφίμων και των ποτών, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.  

undefined

Κορυφαία στελέχη της αγοράς από όλο τον κόσμο θα δώσουν το «παρών» 

Οι 950 hostedbuyers έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια και είναι ιδιοκτήτες και σημαντικά στελέχη σε μεγάλες αλυσίδες supermarket και mini markets, σε παραδοσιακά παντοπωλεία και delicatessen, χώρους μαζικής εστίασης, ξενοδοχεία ενώ είναι και ιδιοκτήτες ή chefs σε εστιατόρια με ελληνικά και μεσογειακή κουζίνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διεθνείς αυτοί επισκέπτες προέρχονται από 83 κυρίαρχες αγορές- στόχους για τα ελληνικά αλλά και μεσογειακή τρόφιμα και ποτά, όπως τα Hνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι ΗΠΑ, η Κίνα, η Ινδία, η Ρωσία, η Ιαπωνία, ο Καναδάς, η Βραζιλία, αλλά και αρκετά ευρωπαϊκά κράτη όπως: Αυστρία, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Μεγάλη Βρετανία κ.ά. 

undefined

Τεράστια εμπορική αποτελεσματικότητα από το Hosted Buyer Program 

Ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των διεθνών αγοραστών που συμμετέχουν στο Hosted Buyer Program της έκθεσης και οι εξαιρετικές κριτικές αλλά και δηλώσεις όλων των ξένων food traders που ήδη έχουν επισκεφτεί την έκθεση, επιβεβαιώνουν τον ρόλο της έκθεσης ως ένα σπουδαίο σημείο συνάντησης και κορυφαίο εμπορικό φόρουμ για τους διεθνείς αγοραστές που ενδιαφέρονται για τα ελληνικά προϊόντα και όχι μόνο.

Την επιτυχία του προγράμματος Hosted Buyer αποδεικνύει και ο μεγάλος βαθμός ικανοποίησης των ξένων επισκεπτών στη FOOD EXPO 2019, οι οποίοι σε ποσοστό 95%, ενώ δήλωσαν, ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την επίσκεψη τους στην έκθεση,  97% εξέφρασαν την επιθυμία τους να επισκεφτούν και την FOODEXPO 2020 ενώ το 93% προτίθεται να κλείσει εμπορικές συμφωνίες μέσα στους επόμενους έξι μήνες με τους εκθέτες που έκαναν b2bmeetings.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο