Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: 75.000 Έλληνες & ξένοι key buyers θα δώσουν ραντεβού στη FOOD EXPO 2020

undefined

Η ποιότητα αλλά και η ποσότητα των Ελλήνων και ξένων εκθετών είναι ένας από τους λόγους που η FOODEXPO (7-9 Mαρτίου 2020, Metropolitan Expo), θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου των Τροφίμων και των Ποτών. 

Με 1.350 Έλληνες και ξένους αγοραστές, οι οποίοι θα αναπτυχθούν σε 50.000 τμ εκθεσιακής επιφάνειας, και με τον “αέρα” μίας έκθεσης διεθνούς εμβέλειας, η 7η FOODEXPO, θα αυξήσει την ποσοτική και ποιοτική υπεροχή των επισκεπτών της, προσελκύοντας 75.000 επαγγελματίες από χιλιάδες επιχειρήσεις της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης, από όλο τον κόσμο! Οι επαγγελματίες αυτοί από κάθε γωνιά της Ελλάδας θα έχουν την δυνατότητα να συναντήσουν εκατοντάδες παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις με προϊόντα απαράμιλλης γαστρονομικής υπεροχής και υψηλής διατροφικής αξίας από κάθε γωνιά της Ελλάδας, να συναντήσουν από κοντά τους εκθέτες και να πραγματοποιήσουν απευθείας κερδοφόρες εμπορικές συναλλαγές. 

undefined

85 χώρες θα…. «επισκεφτούν» τη FOODEXPO 2020

Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτοί οι 5.000 διεθνείς αγοραστές, είναι ιδιοκτήτες και σημαντικά στελέχη σε μεγάλες αλυσίδες supermarket και mini markets, σε παραδοσιακά παντοπωλεία και delicatessen, χώρους μαζικής εστίασης, ξενοδοχεία ενώ είναι και ιδιοκτήτες ή chefsσε εστιατόρια με ελληνικά και μεσογειακή κουζίνα. Η επίσκεψη τους στην έκθεση τους δίνει την δυνατότητα να ενημερωθούν για όλα τα τελευταία νέα και τα καινούρια προϊόντα, όσο και για να πραγματοποιήσουν b2b meetings με τους Έλληνες και ξένους εκθέτες για να επιλέξουν ανάμεσα στους καλύτερους της αγοράς για να αυξήσουν την γκάμα των προϊόντων τους αλλά και να βελτιώσουν την γενικότερη εικόνα της επιχείρησης τους και να κλείσουν απευθείας εμπορικές συναλλαγές. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διεθνείς αυτοί επισκέπτες προέρχονται από 85 κυρίαρχες αγορές- στόχους για τα ελληνικά αλλά και μεσογειακή τρόφιμα και ποτά, όπως τα Hνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι ΗΠΑ, η Κίνα, η Ινδία, η Ρωσία, η Ιαπωνία, ο Καναδάς, η Βραζιλία, αλλά και αρκετά ευρωπαϊκά κράτη όπως: Αυστρία, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Μεγάλη Βρετανία κ.ά. Έτσι λοιπόν, οι Έλληνες και ξένοι εκθέτες, θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν μέσα σε τρείς ημέρες έναν σημαντικό αριθμό ξένων αγοραστών από 85 χώρες συγκεντρωμένους σε ένα μέρος, και να πραγματοποιήσουν ραντεβού και απευθείας εμπορικές συναλλαγές. 

undefined

900 Hostedbuyers, 18.000 b2meetings

Από αυτούς τους 5.000 διεθνείς αγοραστές, οι 950 πιο σημαντικοί θα ενταχθούν στο  Hosted Buyer Program, το οποίο έχει καθιερώσει με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια η διοργανώτρια εταιρεία FORUM A.E. και μέσω αυτού κατορθώνει να προσελκύσει τους κορυφαίους traders του κλάδου των τροφίμων και των ποτών. Οι hosted buyers αυτοί αναμένεται να πραγματοποιήσουν περισσότερα από 18.000 b2b meetings με τους εκθέτες της FOOD EXPO 2020.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο