Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: 7.400 επισκέπτες τίμησαν το Bio Festival 2022

undefined

 

Το 2ο Bio Festival ολοκληρώθηκε κερδίζοντας τις εντυπώσεις εκθετών και επισκεπτών για την άρτια διοργάνωσή του και την αξιόλογη εμπορική του επιτυχία.

Το 2ο Bio Festival ολοκληρώθηκε με επιτυχία αναδεικνύοντας τα βιολογικά και φυσικά προϊόντα και την κουλτούρα του eco living σε πρωταγωνιστές! Η μεγάλη βιολογική γιορτή της πόλης συγκέντρωσε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, πλήθος από επαγγελματίες του κλάδου, καθώς και καταναλωτές. Από τις 6 έως τις 8 Μαΐου, 130 εκθέτες υποδέχτηκαν 7.400 στοχευμένους επισκέπτες. Ο μεγάλος πλούτος των προϊόντων, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, το κλίμα χαράς και αισιοδοξίας που επικράτησε και οι εμπορικές πράξεις που πραγματοποιήθηκαν, έθεσαν τις βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη τόσο του Φεστιβάλ όσο και της κουλτούρας του healthy και eco living στην Ελλάδα. Νέες τάσεις, ολοκαίνουργια προϊόντα, καινοτομίες, πρωτότυπες ιδέες, αποτελέσαν τη βάση των προτάσεων των εκθετών του φεστιβάλ οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να συνομιλήσουν με το κοινό.

undefined

Το bio… κοινό έδωσε ραντεβού εδώ
Εκατοντάδες καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά παραγωγούς και εμπόρους που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των βιολογικών, φυσικών και vegan προϊόντων από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με αποτέλεσμα το φεστιβάλ να αποτελέσει πυρήνα ζύμωσης θετικών εξελίξεων στην αναπτυσσόμενη αγορά των βιολογικών προϊόντων. Τόσο οι καταναλωτές, που ήδη έχουν εντάξει τα βιολογικά προϊόντα στην ζωή τους και την καθημερινότητά τους και που γνωρίζουν τι ακριβώς ζητούν όσο και αυτοί που επιθυμούσαν να μυηθούν για πρώτη φορά σε ένα πιο υγιεινό και εναλλακτικό τρόπο ζωής, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν από κοντά μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, να δοκιμάσουν και να κάνουν τις αγορές τους.

undefined

Πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις που κέρδισαν τις εντυπώσεις
Σημαντικό ρόλο στην εδραίωση της bio κουλτούρας, καθώς και στην περαιτέρω επιμόρφωση των επαγγελματιών, γύρω από τις εξελίξεις του κλάδου αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη αγορά, διαδραμάτισαν τα σεμινάρια των Workshops & Seminars. Κορυφαίοι εισηγητές από τον επιχειρηματικό, ακαδημαϊκό, δημοσιογραφικό κόσμο μέσα από τις εισηγήσεις τους ανέλυσαν, μεταξύ άλλων, μία ευρεία θεματική γκάμα γύρω από τα βιολογικά και vegan προϊόντα, τις υπερτροφές, τους βιολογικούς μικρόκηπους και τη φυτική πρωτεΐνη. Εύσημα από κοινό και επαγγελματίες απέσπασαν πέρα από τα Workshops & Seminars για την ευρηματικότητα και την πληρότητα της θεματολογίας τους, (αναλυτικά δείτε εδώ), και οι διαγωνισμοί γνώσεων πάνω στα βιολογικά και vegan προϊόντα που πραγματοποιήθηκαν στην κεντρική σκηνή, όπου μοιράστηκαν δεκάδες δώρα που προσέφεραν οι εκθέτες και τις τρεις ημέρες.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο