Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: 5 ημέρες λειτουργίας για τη HORECA 2021

undefined

 

H προσαρμογή στα νέα δεδομένα λόγω covid-19 αποτελεί και για την επερχόμενη HORECA κανόνα απαράβατο. Βάσει του Πρωτοκόλλου Υγειονομικού Περιεχομένου του ΕΟΔΥ για την διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων, η τήρηση αποστάσεων σε χώρους συνάθροισης κοινού που συνεπάγεται και περιορισμό του μέγιστου αριθμού παρευρισκόμενων είναι επιτακτική.

Έτσι, και με στόχο η HORECA να παραμείνει άρτια σε όλους τους τομείς παρέχοντας τα γνωστά εμπορικά οφέλη στους εκθέτες και τους επισκέπτες της, αυξάνεται η διάρκεια της σε 5 ημέρες από 4 που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Που σημαίνει ότι τα εγκαίνια της θα γίνουν την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 και η αυλαία θα πέσει το βράδυ της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου. 

undefined

Με αυτή την διεύρυνση θα επιτραπεί ο καλύτερος διαμοιρασμός των επισκεπτών ώστε θα αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού ή πολύωρης αναμονής. 

undefined

Έτσι, προβλέπεται εντός του εκθεσιακού κέντρου να μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα μέχρι 3.000 επισκέπτες και σε συνδυασμό με την μεγαλύτερη διάρκεια της έκθεσης η συνολική επισκεψιμότητα να παραμείνει στα γνωστά υψηλά επίπεδα. Οι εκθέτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν και να μιλήσουν με εν δυνάμει πελάτες στα στάνταρ των προηγούμενων διοργανώσεων ενώ και οι επισκέπτες θα νιώσουν μεγαλύτερη άνεση και θα κάνουν τις συναντήσεις τους και τις αγορές τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.