Τα νέα των μελών μας

Forum S.A.: 2o Βio festival: Θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης του κλάδου

undefined

 

Έχοντας σαν παρακαταθήκη τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η πρώτη διοργάνωσή του, το 2ο Bio Festival, που θα πραγματοποιηθεί 8-10 Μαΐου 2020 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, αναμένεται ακόμα μεγαλύτερο και πληρέστερο. 

Με τη συμμετοχή 150 και πλέον εκθετών, τα περίπτερα των οποίων θα αναπτυχθούν σε 3.500 τ.μ., με ανανεωμένες οργανωτικές δομές και ακόμα πιο πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις, θα αποτελέσει το κορυφαίο εμπορικό γεγονός και σημείο αναφοράς για τα βιολογικά προϊόντα και το eco living στη χώρα μας. 

undefined

Σημείο συνάντησης για επαγγελματίες και καταναλωτές

H συμμετοχή́ 150 εκθετών -των σημαντικότερων παραγωγικών και προμηθευτικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των βιολογικών και φυσικών προϊόντων- θα αναδείξει το 2ο Βio Festival σε ένα σημαντικό́ σημείο συνάντησης για 10.000 επαγγελματίες και καταναλωτές που αναμένεται να το επισκεφτούν. Οι εκθέτες λοιπόν, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε επαγγελματίες από́ κάθε γωνιά́ της Ελλάδας και να πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις με στελέχη και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Παράλληλα, θα αναδείξουν την γκάμα των προϊόντων τους σε ένα ευρύ́ καταναλωτικό́ κοινό́, το οποίο θα μπορεί́ να αγοράσει τα προϊόντα απευθείας από́ τον εκθέτη κατά́ τη διάρκεια του φεστιβάλ. 

undefined

Οι Περιφέρειες θα αναδείξουν τον πλούτο των βιολογικών προϊόντων τους

Το 2ο Bio Festival έχει κινητοποιήσει το ενδιαφέρον των Περιφερειών της χώρας μας και ήδη 4 από αυτές (Αττική, Στερεά Ελλάδα, Κεντρική Μακεδονία και Ανατολική Μακεδονία-Θράκη) έχουν οριστικοποιήσει τη συμμετοχή τους, ενώ αναμένονται και οι αποφάσεις των υπολοίπων. Οι εκθέτες που θα συμμετάσχουν μέσω των Περιφερειών θα ξεπεράσουν τους 50, με τα περίπτερά τους να αναπτύσσονται στην κεντρική πλατεία του Φεστιβάλ. 

Νέος τομέας Vegan

Σε μία εποχή που όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο υιοθετούν την vegan διατροφή, το 2ο Bio Festival, ακολουθεί και στηρίζει αυτή την τάση εγκαινιάζοντας έναν εξειδικευμένο τομέα αποκλειστικά με vegan προϊόντα. Οι εκθέτες του συγκεκριμένου τομέα θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες επισκέπτες του φεστιβάλ, είτε πρόκειται για επαγγελματίες που έχουν εντάξει ή θέλουν να εντάξουν τα vegan προϊόντα στο ράφι της επιχείρησής τους ή στο μενού του εστιατορίου τους είτε για ένα δυναμικό καταναλωτικό κοινό που επιλέγει τα vegan προϊόντα. Ο νέος αυτός τομέας θα αναπτυχθεί εντός και περιμετρικά της αίθουσας D7 της Τεχνόπολης και θα καλύψει συνολική εκθεσιακή επιφάνεια 500 τ.μ. Οι εκθέτες του Vegan τομέα θα είναι εταιρείες που διαθέτουν αποκλειστικά ή έχουν εντάξει στο χαρτοφυλάκιο τους και vegan προϊόντα. 

undefined

Workshops & Live cooking shows

Το 2ο Bio Festival θα φιλοξενήσει σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, μια σειρά από παρουσιάσεις, επιδείξεις, workshops και live cooking shows, που θα πραγματοποιηθούν από ειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες του χώρου. Οι εκδηλώσεις αυτές θα έχουν ως στόχο να αναδείξουν την κουλτούρα των βιολογικών προϊόντων στο ευρύ καταναλωτικό κοινό αλλά και να ενημερώσουν τους επαγγελματίες σχετικά με τις διαδικασίες παραγωγής, πιστοποίησης και επισήμανσης των βιολογικών προϊόντων. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.biofestival.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο