Τα νέα των μελών μας

Forum S.A: 11η HORECA 2016 – Ανεπανάληπτος επισκεπτικός θρίαμβος!

undefined

 

Η HORECA, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο δικό της ρεκόρ, κατάφερε για άλλη μια φορά να γράψει ιστορία, αποτελώντας ένα πραγματικά μοναδικό εκθεσιακό φαινόμενο! Περισσότεροι από 120.000 επαγγελματίες από 40.368 επιχειρήσεις από κάθε γωνιά της χώρας πλημμύρισαν, παρά τις όποιες αντιξοότητες, το εκθεσιακό κέντρο MetropolitanExpo από την Παρασκευή 12 μέχρι και τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, κάνοντας τους πάντες να μιλούν για έναν επισκεπτικό θρίαμβο άνευ προηγουμένου! 

Σε μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα και διατηρώντας έναν πρωτόγνωρο παλμό που δεν μειώθηκε στιγμή καθ’ όλη τη διάρκεια της, η HORECA αποτέλεσε για άλλη μια φορά το κορυφαίο εμπορικό γεγονός της χρονιάς, δημιουργώντας κατά γενική ομολογία εκθετών και επισκεπτών, κλίμα ελπίδας, προοπτικής και αισιοδοξίας για το μέλλον, αποδεικνύοντας πως αν υπάρχει ένας κλάδος ικανός να βγάλει τη χώρα από την κρίση, αυτός δεν είναι άλλος από τον Τουρισμό.

 undefined

Ένα μοναδικό πανόραμα special events

H 11η HORECA, εξασφαλίζοντας τη συνεργασία όλων των θεσμικών φορέων του τουριστικού και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου, διοργάνωσε ένα αληθινό πανόραμα παράλληλων εκδηλώσεων. Όπως κάθε χρόνο, οι επαγγελματίες ήλθαν σε επαφή με τους καλύτερους από κάθε χώρο, παρακολουθώντας θεωρητικές εισηγήσεις, πρακτικές επιδείξεις, πάνελ διεθνώς αναγνωρισμένων ομιλητών, πανελλήνια πρωταθλήματα, διαγωνισμούς, master classes και αμέτρητα ακόμη events, που στόχο είχαν να προωθήσουν τη γνώση και την εξειδίκευση των επαγγελματιών και φυσικά να συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση του συνολικού εγχώριου τουριστικού προϊόντος. 

Η έκθεση που βρίσκει κάθε χρονιά τη δύναμη να συγκεντρώνει για 4 ημέρες στον ίδιο χώρο σύσσωμο τον κλάδο του Τουρισμού και της Γαστρονομίας, αποτέλεσε και φέτος, στην 11η διοργάνωσή της σημείο αναφοράς για το επιχειρηματικό γίγνεσθαι της χώρας και συγχρόνως την πιο ουσιαστική, κομβική συνάντηση για τους επαγγελματίες του κλάδου και τους ανθρώπους της αγοράς.

 undefined

Μάλιστα, ειδικά φέτος, με τη δημιουργία του νέου τομέα Hotel Build & Design, πέρα από τον αριθμό των χιλιάδων ξενοδόχων, η 11η HORECA αύξησε στοχευμένα και τον αριθμό των επαγγελματιών – επισκεπτών, από το χώρο της κατασκευής και ανακαίνισης, όπως αρχιτέκτονες, διακοσμητές, κατασκευαστές κ.λ.π. 

Το ραντεβού όλων πια ανανεώνεται για τις 10 έως 13 Φεβρουαρίου 2017, στη 12η HORECA, που θα συνεχίσει με την ίδια φλόγα να ανοίγει δρόμους για τον επαγγελματία και να πρωτοπορεί!

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο