Τα νέα των μελών μας

Forum A.E.: Ξεπέρασαν ήδη τους 140 οι εκθέτες της 6ης HORECA 2011

Oκτώ ολόκληρους μήνες πριν την 6η διοργάνωση της HORECA περισσότεροι από 140 εκθέτες έχουν ήδη οριστικοποιήσει τη συμμετοχή τους στην έκθεση.

Mε εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για την 6η ΗΟ.RE.CA., που θα πραγματοποιηθεί από 3 έως 6 Φεβρουαρίου 2011 στο ΕXPO ATHENS, στην Ανθούσα Αττικής. Το νέο εκθεσιακό κέντρο παρέχει τη δυνατότητα αισθητικής και ποιοτικής αναβάθμισης της έκθεσης, έτσι ώστε η ΗΟ.RE.CA. να χαρίσει και πάλι στους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες της μια εκθεσιακή εμπειρία ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Θα ξεπεράσουν τους 300 οι εκθέτες!

Παρά την οικονομική ύφεση και τη γενικότερη ανασφάλεια που επικρατεί στο επιχειρηματικό περιβάλλον, μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή στην 6η ΗΟ.RE.CA. περισσότεροι από 140 εκθέτες, ενώ ο τελικός αριθμός τους αναμένεται να ξεπεράσει τους 300! Η αθρόα συμμετοχή και το μεγάλο ενδιαφέρον των εκθετών αποδεικνύουν ότι οι σωστά στοχευμένες και οργανωμένες εκθέσεις αποτελούν ένα από τα ισχυρότερα αντίδοτα σε περιόδους ύφεσης της οικονομίας.

Πρωτοποριακή διαφημιστική καμπάνια

Η 6η ΗΟ.RE.CA., διατηρώντας το τεράστιο για τα δεδομένα ελληνικής κλαδικής έκθεσης διαφημιστικό budget, θα πρωτοπορήσει και πάλι διαμορφώνοντας ένα νέο, ευρηματικό όπως πάντα, concept, πρωταγωνιστώντας για περίπου έναν μήνα σε όλους τους μεγάλους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας μας.

4ο Διεθνές Φόρουμ Γαστρονομίας

Με ευθύνη της Λέσχης Αρχιμαγείρων της Αθήνας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων θα διοργανωθεί το 4ο Διεθνές Φόρουμ Γαστρονομίας, που φέτος θα επικεντρωθεί στην παρουσίαση μιας ολοκληρωμένης πρότασης για το ελληνικό πρωινό που θα πρέπει να υιοθετηθεί από όλα τα ξενοδοχεία της χώρας. Επίσης, η Λέσχη Αρχιμαγείρων υπό την αιγίδα του ΕΟΤ θα διοργανώσει για πρώτη φορά το Εθνικό Συμβούλιο Γαστρονομίας, με τη συμμετοχή φορέων του τουριστικού και επιχειρηματικού κλάδου, για την ανάδειξη της γαστρονομίας ως αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Παράλληλα, με ευθύνη της διοργανώτριας εταιρείας, θα παρουσιαστούν εξαιρετικού ενδιαφέροντος σεμινάρια για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων του κλάδου horeca σε περιόδους κρίσης.

Εύκολη πρόσβαση. Δωρεάν μεταφορά επισκεπτών

Λόγω της κομβικής του θέσης, η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο EXPO ATHENS είναι πάρα πολύ εύκολη. Παρά το γεγονός ότι διαθέτει επαρκείς χώρους στάθμευσης, ο καλύτερος τρόπος μετακίνησης –ιδιαίτερα για τους επισκέπτες του νομού Αττικής– είναι η επιλογή του Μετρό ή του Προαστιακού Σιδηροδρόμου μέχρι το σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας. Από εκεί ειδικά πούλμαν της έκθεσης θα τους μεταφέρουν ανά πέντε λεπτά δωρεάν από και προς το εκθεσιακό κέντρο.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο