Τα νέα των μελών μας

FORUM AE: Ξεκίνησαν ήδη οι προετοιμασίες για τη HORECA 2016!

undefined

 

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η φετινή HORECA, η οργανώτρια εταιρεία FORUM AE ξεκίνησε την προετοιμασία της 11ης HORECA 2016, προκειμένου να ανταποκριθεί στα εκατοντάδες αιτήματα για συμμετοχή στην έκθεση που ήδη έχουν απευθύνει -σχεδόν στο σύνολό τους- οι προμηθεύτριες επιχειρήσεις του ξενοδοχειακού και επισιτιστικού κλάδου. Μάλιστα, έχει γίνει ο απαραίτητος σχεδιασμός ώστε στην ερχόμενη διοργάνωση, στις 12-15 Φεβρουαρίου 2016, το Metropolitan Expo να μπορέσει να φιλοξενήσει ακόμη περισσότερους εκθέτες!

Έχοντας θέσει ως στόχο την ανάδειξη της HORECA στη μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση στα Βαλκάνια για τους κλάδους της Εστίασης και της Ξενοδοχίας, η FORUM AE ήδη έχει θέσει σε εφαρμογή τη διαδικασία καταγραφής και αξιολόγησης των μεγάλων αλυσίδων φιλοξενίας, των κυριότερων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη εστιατορική αγορά, καθώς και των χονδρεμπορικών δικτύων που προμηθεύουν το κανάλι HoReCa, σε όλες τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Οι εκπρόσωποι των πιο σημαντικών επιχειρήσεων θα λάβουν μέρος στο εκτεταμένο πρόγραμμα hosted buyers της HORECA 2016, το οποίο θα τονώσει τον εξωστρεφή χαρακτήρα της έκθεσης.

Έχοντας επίγνωση του ρόλου που διαδραματίζει πλέον η HORECA στην ευρύτερη τουριστική και επισιτιστική αγορά, η FORUM AE συνεχίζει να επενδύει στη βελτίωση των οργανωτικών υποδομών, στην αναβάθμιση των παράλληλων εκδηλώσεων και στην προσέλκυση στοχευμένου κοινού, πολλαπλασιάζοντας έτσι κάθε χρόνο τα οφέλη τόσο για τους εκθέτες όσο και για τους επισκέπτες της έκθεσης.

 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο